Cocktail blog

Πως λειτουργεί η Αναζήτηση της Google,μάθετε τα πάντα

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Google έργαζετε για την  αναζήτηση ; Η εταιρεία ξεκίνησε  μια νέα ιστοσελίδα και ονομάζεται Πώς λειτουργεί Αναζήτηση , για να σας παρετε μια ματιά στη διαδικασία, από την αρχή μέχρι το τέλος.

"Εδώ μπορείτε να ακολουθήσετε ολόκληρη τη ζωή του ένα ερωτήματος αναζήτησης, από το διαδίκτυο, για ανίχνευση και εύρεση, στην αλγοριθμική κατάταξη και το serving, για την καταπολέμηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων ιστού,Ο Jake Hubert" Google Product Manager , δήλωσε σε ένα blog post αναγγέλλοντας τη σελίδα.
"Ο δικτυακός τόπος συμπληρώνει τους υπάρχοντες πόρους, συμπεριλαμβανομένων αυτό το blog [ιστολόγιο Inside αναζήτησης της Google], το κέντρο βοήθειας, φόρουμ χρηστών, Webmaster Tools, και σε βάθος ερευνητικές εργασίες. Ελπίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας βοηθά να φωτίσει σε κλάσμα του δευτερολέπτου το ταξίδι τον απαντήσεων ", πρόσθεσε.
Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε μια κινούμενη εξήγηση της αναζήτησης. Μια ζωντανή παρουσίαση σας δίνει μια ματιά στο πώς η Google αφαιρεί το spam, και συμπληρώνει γραφήματα δείχνοντας τα spam πρόβλημα και πώς η Google θα αγωνίζεται.
Οι λάτρες της αναζήτηση  μπορεί επίσης να διαβάσουν ένα έγγραφο συμπεριλαμβανομένων 43-σελίδων  σχετικά με το πώς η Google αξιολογεί τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Μπορείτε να ελέγξετε έξω πώς λειτουργεί Αναζήτηση εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: