Hotel Panorama στη Φλώρινα

 Χτισμένο στην άκρη του χωριού Αγιος Παντελεήμονας, και αγκαλιασμένο από πράσινο και θάλασσα σας υποδέχεται προσφέροντας σας υποδομές κατάλληλες για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Στο πνεύμα της αυθεντικής φιλίας και φιλοξενίας, στο χώρο υποδοχής δημιουργήθηκε ένα περιβάλλον με θέα την πανέμορφη λίμνη Βεγορίτιδα. Στη διάθεσή σας επίσης υπάρχει άνετο parking και όμορφα διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι με παιδική χαρά.


Παροχές
  • Χώρος στάθμευσης (parking)
  • Μεγάλος κήπος
  • Εστιατόριο - Καφετέρια
  • Μεγάλη αίθουσα πρωινού
  • Πισίνα - Γυμναστήριο
  • Λεωφορείο - minibus
  • Πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet corner)
  • Κατάλληλο για άτομα με ειδικές ανάγκες
  • Εκπληκτική θέα

Δωμάτια
Το ξενοδοχείο Πανόραμα αποτελείται από 30 δωμάτια και 98 κλίνες. Άνετα και ευρύχωρα διαμερίσματα, με ξεχωριστό χώρο κουζίνας, καμπίνα μπάνιου με υδρομασάζ και σάουνα. Υπάρχουν επίσης διαμερίσματα για μεγάλες οικογένειες ή για παρέες. Παρέχουν: Κλιματισμό– θέρμανση, σάουνα – υδρομασάζ, safebox, τηλεόραση, μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών, κουζίνα – ψυγείο, μίνι – μπαρ, υπηρεσίες δωματίου (room - service), υπέροχη θέα. Επίσης, τα κατοικίδια γίνονται δεκτά κατόπιν συνεννόησης.

Στο σαλόνι τις ελεύθερες ώρες σας, βλέπετε δορυφορική τηλεόραση, ακούτε απαλή μουσική δίπλα στο τζάκι, έτσι ώστε οι κρύες νύχτες ακόμη και μέσα στην Άνοιξη θα είναι απόλαυση ζεστασιάς και ηρεμίας.
Η τοποθεσία
Ο Άγιος Παντελεήμονας αποτελεί ιστορικό οικισμό που είναι χτισμένος στους πρόποδες του όρους Βόρρας «Καϊμακτσαλάν» στη νοτιοδυτική όχθη της Λίμνης Βεγορίτιδας. Εδώ η φύση στάθηκε αρκετά γενναιόδωρη και χάρισε απλόχερα χιλιάδες ομορφιές όπως το χιονοδρομικό κέντρο και τα τα πεντακάθαρα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας το καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε μέσα από τις μικρές εκδρομές τη φύση, τα αξιοθέατα και τα μνημεία. Επιπλέον, γευθείτε την τοπική παραδοσιακή κουζίνα με τοπικό κρασί και τσίπουρο.

Ο ιστορικός οικισμός του Αγίου Παντελεήμονα, χωροθετείται ανάμεσα στο σύμπλεγμα των δύο λιμνών, Βεγορίτιδας και Πετρών, είναι ιδανικός προορισμός για κάθε φυσιολάτρη και αποτελεί το κόσμημα της περιοχής. Πρόκειται για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή, με σημαντικές τουριστικές υποδομές όπως ξενοδοχεία, επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν και να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες του.
Πώς θα φτάσετε:
Η πρόσβαση στον Αγιο Παντελεήμονα είναι εύκολη, μέσω του οδικού δικτύου από την Έδεσσα περιμετρικά της λίμνης διαμέσου της Άρνισσας και από την Εγνατία οδό διαμέσου του Αμυνταίου. Η πρόσβαση επίσης είναι εφικτή και μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα ή Κοζάνη.




Hotel Πανόραμα

Hotel Πανόραμα
Αγιος Παντελεήμονας
53200 Φλώρινα
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸