Cocktail blog

Hotel Pelagos στην όμορφη Χαλκίδα

Το «Πέλαγος» αγκιστρωμένο στο βράχο, τέσσερα χιλιόμετρα από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας, πάνω στη μαγευτική ακτή του βόρειου Ευβοϊκού, στον Άγιο Μηνά, αγναντεύοντας τον ανοιχτό γαλάζιο ορίζοντα καταμεσής ουρανού και θάλασσας, μακριά απ' την ψυχρή λογική, τα δυνατά χρώματα, τους δυνατούς ήχους, τα σκληρά φώτα της τουριστικής αξιοποίησης.
Το «Πέλαγος» κρύβει καλά το μυστικό του και σας καρτερεί για να σας δείξει ότι η άνεση μπορεί να δίνεται με αγάπη, πως η πολυτέλεια μπορεί να μη πληγώνει την καλαισθησία.Το «Πέλαγος» πάντα δικό σας, σας περιμένει.

Φιλοξενία: Στην Ελλάδα, τη γη της αιωνιότητας, της συνέχειας, της μνήμης, του χθες, του σήμερα, του αύριο. Στην Ελλάδα της πανάρχαιης παράδοσης και της μελλοντικής ελπίδας. Στην Ελλάδα του ήλιου και του έρωτα, του μέτρου και της αρμονίας. Στην Ελλάδα που, λουσμένη στο μοναδικό, το τρομερό, το ανελέητο φως, το δικό της φως, το δικό της ήλιο, αρμενίζει αιώνες τώρα στο πέλαγος. Εδώ, σ' αυτή τη χώρα, σ' αυτή τη γωνία, στο μυχό του κόλπου, στέκει το δικό μας «Πέλαγος».
Το «Πέλαγος» διαθέτει 115 δωμάτια εκ των οποίων 21 μπανγκαλόου με αυτόνομο κλιματισμό. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με Air Condition, τηλεόραση, ψυγείο, τηλέφωνο, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, κεντρική θέρμανση.
Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί και στην κουζίνα του ξενοδοχείου, η οποία αποτελεί και το "καμάρι" μας όσον αφορά το μενού της, τον τρόπο παρασκευής των εδεσμάτων, καθώς και την ποιότητα των πρώτων υλών.
To Ξενοδοχείο παρέχει τις περισσότερες ώρες της ημέρας Room service - υπηρεσία δωματίου, Laundry service - πλυντήρια, πιστωτικές κάρτες δεκτές.
Στον περιβάλλοντα χώρο λειτουργεί πισίνα με θαλασσινό νερό και εξωτερικότζακούζι, που σας χαρίζουν στιγμές δροσιάς μέσα στο πράσινο κοιτώντας τη θάλασσα. Στο χώρο της πισίνας λειτουργεί και καφέ – μπαρ. Δύο γήπεδα τένις, ένα μπάσκετπαιδική χαρά και μια μικρή αίθουσα γυμναστηρίου για να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας.
Για όσους από εσάς θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο ξεκούρασης στον εαυτό σας, το «Πέλαγος» διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους χαλάρωσης με αίθουσες για τάβλι και χαρτοπαίγνια, μπιλιάρδο, TV room με μεγάλη οθόνη, μεγάλα και αναπαυτικά σαλόνια και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.
 

Hotel Pelagos

Άγιος Μηνάς,
Χαλκίδα
τηλ.: 22210 99310 -14



Προβολή Ηotel Pelagos σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: