Cocktail blog

Αντιολισθητική Βάση Αυτοκινήτου για Συσκευές, Κινητά, iPhone, iPad, GPS

Επαναστατική αντιολισθητική Βάση Antislip Pad Mat Pro για το αυτοκίνητο.Ιδανική για κινητά, Iphone, για το iphone 5 καθώς και για όλα τα σύγχρονα Smartphone’s με οθόνες έως και 4,7’’, για Ipad, GPS, κλειδιά, γυαλιά, ψιλά και άλλα αντικείμενα που χρειάζεστε όταν οδηγείτε. Τοποθετείται κάθετα ή οριζόντιαανάλογα με το πώς σας βολεύει. Κολλάει σε κάθε επιφάνεια.
Πόσες φορές ψάχνετε την ώρα που οδηγείτε ψιλά για τα διόδια, το κινητό σας, τα γυαλιά ηλίου, τα τσιγάρα σας ή τα κλειδιά του σπιτιού σας; Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα δίπλα σας, με την αντιολισθητική βάση Antislip Pad Mat Pro.


Είναι φτιαγμένη από PVC, ιδιαίτερα ανθεκτική και θα κολλήσει εύκολα όπου θέλετε. Είναι ιδανική ακόμα και για το GPS σας, αφού μπορείτε να την τοποθετήσετε κάθετα ή οριζόντια, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Η Antislip Pad Mat Pro είναι μη τοξική, αντέχει στον ήλιο και στις υψηλές θερμοκρασίες καικαθαρίζεται πανεύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Στα συν, ο μοντέρνος σχεδιασμός της, που την κάνει ένα stylish αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.
  • Αντιολισθητική βάση αυτοκινήτου για κινητά, GPS, γυαλιά ηλίου, κλειδιά, ψιλά και ό,τι άλλο χρειάζεστε όταν οδηγείτε.
  • Τοποθετήστε την κάθετα ή οριζόντια ανάλογα με το πώς σας βολεύει.
  • Φτιαγμένη από ανθεκτικό PVC, μη τοξικό υλικό, που πλένεται και αντέχει στον ήλιο.
  • Χρώμα: μαύρο
  • Διαστάσεις: 155x100x20 mm.

profitstore.gr

Αλκιβιάδου 104,
Πλατεία Αττικής

Ηλία Ηλιού 82,
Νέος Κόσμος

τηλ.: 210 6033333
τηλ.: 210 8222140
τηλ.: 210 8227277



Προβολή profitstore.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: