Ξενοδοχείο Keletron:Καστοριά

 Tο ξενοδοχείο «KELETRON» είναι μια μικρή, όμορφη και περιποιημένη ξενοδοχειακή μονάδα, στην καρδιά της γραφικής Καστοριάς. Το όνομά του προέρχεται από το αρχαίο «Κέλετρον», μια παλιά ονομασία της Καστοριάς, σύμφωνα με τον Ρωμαίο ιστορικό Λίβιο.
Hotel Keletron;Το «KELETRON» εκπλήττει ευχάριστα όποιον το επισκεφτεί για πρώτη φορά. Διαπιστώνει πως δεν είναι απλά ένα κλασσικό, αστικό ξενοδοχείο. Είναι κάτι παραπάνω. Μια ζεστή, φιλόξενη στέγη. Το ευγενέστατο προσωπικό με το φιλικό χαμόγελο, η προθυμία του να σας εξυπηρετήσει, τα αναπαυτικά κρεβάτια των δωματίων, η σχολαστική
καθαριότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές, θα σας μείνουν αξέχαστα. Στο πλέον νευραλγικό σημείο της πόλης, με το πλεονέκτημα της εύκολης μετακίνησης και περιήγησης, το ξενοδοχείο αυτό είναι το ιδανικό κατάλυμα για κάθε τύπο επισκέπτη.
Τα δωμάτια
Τα 21 δωμάτιά του, άνετα, καθαρά και λουσμένα στο φως, χαρίζουν στους φιλοξενούμενούς του ξεκούραση, ηρεμία και μια υπέροχη θέα προς τη λίμνη, το διπλανό πάρκο και ολόκληρη την πόλη. Διαθέτουν άνετους χώρους με μεγάλα ανοίγματα στο φως, λιτούς και απέριττους διακόσμους, εργονομικά έπιπλα, αναπαυτικά στρώματα, μπαλκόνια με απίστευτη θέα και σύγχρονες παροχές (τηλεόραση, WiFi, amenities κ.ά.)
 
Δραστηριότητες
Κτισμένο στις όχθες της λίμνης Ορεστιάδος (ή αλλιώς της Καστοριάς όπως όλοι τη ξέρουμε), το ξενοδοχείο «Keletron» θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές γαλήνης, καθώς θα μείνετε εκστασιασμένοι στη θέα κατάλευκων κύκνων που καθρεφτίζονται στα νερά της λίμνης ή των πολύχρωμων πλεούμενων που σκίζουν απαλά, την ήρεμη επιφάνειά της. Καθώς είναι τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης μπορείτε να περπατήσετε και να ανακαλύψετε τους θησαυρούς που κρύβει σε κάθε της γωνιά:
  • Τη Νότια Παραλία, το κατ΄ εξοχήν αγαπημένο κομμάτι των νέων με τα μπαράκια και τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τις ταβέρνες, τη γραφική παλιά συνοικία Ντολτσό όπου υπάρχουν με μεγαλόπρεπα καστοριανά αρχοντικά του 17ου - 18ου αι., το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης, το Μουσείο Ενδυματολογίας, το αρχοντικό των Αδελφών Εμμανουήλ.
  • Τη Σπηλιά του Δράκου, μεταξύ άλλων σπηλαίων, στις όχθες της λίμνης, με τις 7 υπόγειες λίμνες, 10 αίθουσες και 5 διαδρόμους-σήραγγες. 
  • Το λόφο του Προφήτη Ηλία και ένα ιδεώδες πλάτωμα με σύγχρονες εγκαταστάσεις θεάτρου, από όπου μπορείτε να έχετε μια πανοραμική θέα της Καστοριάς και της λίμνης Ορεστιάδος. 
  • Τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Διοκλητιανούπολης, έξω από την πόλη, όπου υπάρχουν μέρος του τείχους, ρωμαϊκοί τάφοι και τρεις παλαιοχριστιανικές βασιλικές με ψηφιδωτά δάπεδα.

Πώς θα φτάσετε:
Ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και περίπου 30 χλμ πριν τη συμπρωτεύουσα στρίβετε για Βέροια. Προσπερνάτε τη Βέροια και συνεχίζετε για Κοζάνη μέσω Εγνατίας οδού. Μετά τον κόμβο της Κοζάνης, θα συναντήσετε αυτόν που πάει προς Σιάτιστα. Στρίβετε και από εκεί και πέρα ακολουθείτε τις ταμπέλες για Καστοριά.

Το Ξενοδοχείο Keletron βρίσκεται στo εμπορικό κέντρο της Καστοριάς, κοντά στο Δημαρχείο και στην αρχή της Βόρειας παραλίας.

H περιοχή συνδέεται και αεροπορικά με την Αθήνα, μέσω του διεθνούς αεροδρομίου «Αριστοτέλης», το οποίο βρίσκεται στο Άργος Ορεστικό.

Αποστάσεις:
  • 8 χλμ. από το αεροδρόμιο «Αριστοτέλης» της Καστοριάς
  • 480 χλμ. από την Αθήνα
  • 180 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη

Απαραίτητη επικοινωνία για κρατήσεις στο +302467022525 & anastasiouhotels@gmail.com

Check-in:14:00/Check-out:12:00
Early check-in 10:00 -Late check-out 18.00 (βάσει διαθεσιμότητας)


Hotel Keletron


Hotel Keletron
11ης Νοεμβρίου 52
52100 Καστοριά
Website / Faceboo


travel.groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸