Cocktail blog

Η Michelle Obama κοσμεί το εξώφυλλο της Vogue

Με περίσσεια άνεση και φανερή αυτοπεποίθηση η Michelle Obamaποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, μιλώντας παράλληλα για το γάμο της, αλλά και τον απαιτητικό ρόλο ως Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. Φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα σε μπλε τόνους, από την προσωπική της συλλογή, η σύζυγος του προέδρουObama αποδεικνύει ότι δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο της… fashionicon!
Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση, εξηγεί πώς καταφέρνει να κάνει πάντοτε τις σωστές στιλιστικές επιλογές, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα σε κάθε εμφάνισή της: «Είμαι της άποψης ότι οι γυναίκες πρέπει να φορούν ό,τι τις κάνει να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους. Προσωπικά, αυτό προσπαθώ να κάνω».


Στις κακές γλώσσες που θέλουν το δημοφιλέστερο ανδρόγυνο των Η.Π.Α αντικοινωνικό, η «First Lady» απαντά: «H δουλειά μας είναι να μην λείπει τίποτα στην οικογένειά μας. Έχουμε μικρά παιδιά που μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα». Η κυρία Obama δεν παρέλειψε να τονίσει, μάλιστα, ότι όταν οι δυο τους βρίσκουν ελεύθερο χρόνο από τις απαιτητικές υποχρεώσεις τους προτιμούν να τον περνούν με τις πολύτιμες κόρες τους, παρά σε πολυτελή εστιατόρια, τρώγοντας δείπνο.
Ευχάριστη έκπληξη, η εμφάνιση του Προέδρου Obamaαυτοπροσώπως ο οποίος ποζάρει σε τρυφερή στιγμή με τη γυναίκα του και δηλώνει αναμφισβήτητα τυχερός που την έχει στη ζωή του: «Δεν υπάρχει αμφιβολία. Έχοντας περάσει τόσα χρόνια στο πλάι της Michelle έχω γίνει σίγουρα καλύτερος άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: