Cocktail blog

Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Swivel Sweeper Ιδανική για όλα τα Πατώματα

Μία μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε το σκούπισμα παιχνίδι. Μια μοναδική ευκαιρία για να έρχεται σαββατοκύριακο και εμείς να ανυπομονούμε που θα κάνουμε φασίνα. Γιατί θα ξέρουμε πια πως έχουμε το πιο ικανό βοηθό. Το πιο πολύτιμο «αξεσουάρ» για να νικάμε στην μάχη με τις σκόνες και κάθε είδους βρώμας.Η επαναφορτιζόμενη σκούπα Swivel Sweeper είναι ελαφριά και εύχρηστη, χωρίς καλώδια, πάει παντού και αποθηκεύετε εύκολα. Δίπλα από ένα ψυγείο, μέσα σε μια ντουλάπα, κρυμμένη μέσα σε μια ελάχιστη εσοχή.


Επαναφορτίζεται και εύκολα. Εμπεριέχει μπαταρία 7.2volt και φορτιστή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε όταν «σβήνει», είναι να τη φορτίζουμε και μετά να τη τοποθετούμε στη θέση της. Απλά πράγματα. Πατάμε on και ξεκινάμε δουλειά.
Διαθέτει βάση με 4 διαφορετικά σημεία σάρωσης. Περιστροφή κεφαλής σκούπας 360 μοίρες. Ικανότητα διείσδυσης κάτω από τα έπιπλα. Ιδανική για όλα τα πατώματα. Αν την δείτε να χώνεται στα πιο δύσκολα σημεία μην ξαφνιαστείτε. Εμείς πάντως όχι.

  • Σκούπα με βάση που έχει 4 διαφορετικά σημεία σάρωσης. Περιστροφή κεφαλής σκούπας 360 μοίρες. Ικανότητα διείσδυσης κάτω από τα έπιπλα. Ιδανική για όλα τα πατώματα
  • Διαθέτει διακόπτη ON/OFF. Εμπεριέχει μπαταρία επαναφορτιζόμενη 7.2volt και φορτιστή
  • Επαναφορτιζόμενη σκούπα Swivel Sweeper με παραλαβή από το κατάστημα
  • Επαναφορτιζόμενη σκούπα Swivel Sweeper με αποστολή πανελλαδικά


allsales.gr

Βασ. Κωνσταντίνου 20
16672 Βάρη
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 211 1821180
Ώρες παραλαβής
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00-18:00
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: