Cocktail blog

Η εκκλησία κατασκεύασε (δήθεν) ιστοσελίδα 3.370.000 ευρώ

Η εκκλησία μας αφού κατάργησε το επίδομα για το Πάσχα,που μην ξεχνιόμαστε είναι δικιά της δουλειά να το προωθεί και να κρατά τους υπαλλήλους της σε ένα επίπεδο σεβαστό των εορτών,γιατί και η εκκλησία μια εταιρεία είναι με υπαλλήλους,ξαφνικά εμφανίζετε στα τεφτέρια των εξόδων της το  ποσό των3.370.000 ευρώ για κατασκευή ιστοσελίδας.



Η ιστοσελίδα είναι αυτή > link

Να σημειώσουμε ότι η ακριβότερη κατασκευή ιστοσελίδας σήμερα μαζί με τεχνική υποστήριξη,με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και με 20 κατασκευαστές,προγραμματιστές και σχεδιαστές να δημιουργούν τα απίστευτα στοιχίζει το πολύ καμιά 10.000 ευρώ και πολλά είπα.4.000.000 ευρώ δεν στοιχίζει καλά καλά η google και η facebook.

Η δουλειά που συναντάμε στην ιστοσελίδα είναι ερασιτεχνική και τραγελαφική,ακόμα και κάποιος που δεν γνωρίζει από ιστοσελίδες σίγουρα θα διαπιστώσει πως πρόκειται για εργασία φιάσκο στην ουσία αφού δεν μας παρουσιάζει καν την εταιρεία κατασκευής της.

Αλλά ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή.

Αν πάτε τέρμα κάτω στην ιστοσελίδα θα δείτε ένα ενημερωτικό σημείωμα όπου αναγράφει Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..Όπως καταλάβατε η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με ένα πρόγραμμα διαχείρισης ιστοσελίδων το οποίο διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Έπειτα πατώντας στην επικοινωνία διαπιστώνουμε πως αντί για τηλέφωνα διευθύνσεις και email όπου θα έπρεπε να υπάρχουν εκεί,ο πανάκριβος κατασκευαστής τα αντικατέστησε με μια δοκιμαστική πρόταση ελέγχου γραμματοσειράς και χρώματος,(όπως συνηθίζετε από εμάς τους κατασκευαστές) του τύπου ασδφασδφασδφασ.

Ανύπαρκτο πρόγραμμα διαχείρισης ιστοσελίδας λοιπόν και ανύπαρκτος κατασκευαστής.Έτσι αφού κάποιος τα σκεφτεί όλα αυτά έρχεται στο συμπέρασμα και στην μονολογία' ε τι στο διάολο στοίχισε 4.000.000 ευρώ εδώ μέσα;Και ποια είναι αυτή η εταιρεία τέλος πάντων που πληρώνετε για κατασκευή ιστοσελίδας όσο στοίχισε το κομμάτι της ΕΥΔΕ/ΠΑΘΕ πέταλο του μαλιακού;m
ydislike.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: