Cocktail blog

Astromeria Hotel:Πήλιο

 Το Πήλιο με τα όμορφα γραφικά χωριά του, είναι ο ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου, αφού συνδυάζει με μοναδικό τρόπο βουνό και θάλασσα, σε τοπία απίστευτης φυσικής ομορφιάς, που μαγεύουν κάθε επισκέπτη. Στο βορειοανατολικό Πήλιο, στην ύπαιθρο του χωριού Μακρυράχη του δήμου Ζαγοράς, μόλις 41 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου, 3 χιλιόμετρα από τις ακτές του Πηλίου και 15 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, σας περιμένει το Astromeria Hotel για μία ονειρεμένη διαμονή.


Astromeria Hotel
Είναι χτισμένο στην καρδιά του χωριού, με εκπληκτική θέα στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο αλλά και το Αιγαίο Πέλαγος. Παρθένα φύση με χρώματα και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις. Καταπράσινα τοπία μπερδεύονται με το γαλάζιο του Αιγαίου, σε μία θέα που κόβει την ανάσα, την οποία θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή από τις βεράντες του Ξενοδοχείου Astromeria. Το ξενοδοχείο, διαθέτει pool bar (τα οποία βρίσκονται σε λειτουργεία τη καλοκαιρινή περίοδο), προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης,απολαμβάνοντας τον καφέ ή  το ποτό σας.
Δωμάτια
Το Astromeria Hotel, διαθέτει 20 δωμάτια που διακρίνονται σε δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και δίχωρα τετράκλινα. Σε κάθε δωμάτιο θα βρείτε ανεμιστήρα, θέρμανση, μπανιέρα ή ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση και ψυγείο. Επίσης, σε αρκετά από τα δωμάτια υπάρχει τζάκι, μικρή κουζίνα με εξοπλισμό και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, την πισίνα, το βουνό ή την αυλή.
Δραστηριότητες
Έχετε πολλές επιλογές για κοντινές αποδράσεις, τόσο σε ορεινά χωριά, όσο και παραθαλάσσια θέρετρα, με μοναδικές παραλίες. Το Ανατολικό Πήλιο, αφήνει άφωνους τους επισκέπτες να αγναντεύουν το Αιγαίο σε συνδυασμό με  τις καταπράσινες πλαγίες του Πηλίου. Επισκεφτείτε τη Ζαγορά, τον Άγιο Δημήτριο και το Χορευτό ένα από τα ομορφότερα παραθεριστικά θέρετρα του Πηλίου, με μια καταπληκτική αμμουδιά μήκους σχεδόν 2,5 χιλιομέτρων. Απολαύστε το μπάνιο σας στην παραλία του Χορευτού αλλά και στην Παρίσαινα και τους Αγίους Σαράντα, παραλίες καταπληκτικής ομορφιάς, 3 χιλιόμετρα από το Χορευτό. Υπέροχες παραλίες θα βρείτε και στον Άγιο Ιωάννη. Η παραλία Παπά Νερό με τη χρυσαφένια αμμουδιά, μαζί με την Πλάκα προσθέτουν μία παραμυθένια πινελιά στο εντυπωσιακό σκηνικό. Στη Μακρυράχη και στα γύρω χωριά, θα βρείτε και πολλές επιλογές για διασκέδαση και φαγητό. Η πηλιορείτικη κουζίνα είναι από τις πιο ωραίες, και αξίζει να την τιμήσετε.



Astromeria Hotel

Astromeria Hotel
Ζαγόρα -
37001 Πήλιο
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: