Cocktail blog

Ξενώνας «Ονείρων Άκρη»Λίμνη Πλαστήρα

 Μία γαλάζια ανθρώπινη πινελιά σε έναν καταπράσινο καμβά που δημιούργησε η φύση. Φαίνεται πως και οι δύο έκαναν τη δημιουργική τους υπέρβαση και προέκυψε η εντυπωσιακή Λίμνη Πλαστήρα. Με τον καιρό το ένα αφομοιώθηκε από το άλλο (λίμνη και φυσικό τοπίο) και τα δύο μαζί αποτελούν σήμερα ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της χώρας μας. Ιδανικός τόπος για μία αγχολυτική εξόρμηση και η καλύτερη απόδειξη ότι η Ελλάδα είναι εξίσου μοναδική και ως καλοκαιρινός/ φθινοπωρινός και ως χειμερινός/ ανοιξιάτικος προορισμός.


Ξενώνας «Ονείρων άκρη»
Με μεγάλη ευθύνη στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση σας περιμένουν για απολαυστικές αποδράσεις στην ομορφιά της λίμνης, απολαμβάνοντας τις ατέλειωτες ομορφιές της φύσης σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία και τις ιδιαίτερα προσεγμένες γεύσεις του restaurant !Το ξενοδοχείο εξασφαλίζει ειδικές τιμές σε όλες τις δραστηριότητες για τους πιο εναλλακτικούς και λάτρεις της φύσης! Μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με κανό ή υδροποδήλατο να κάνετε τοξοβολία ή mountain bike .Ο ξενώνας αποτελεί την καλύτερη για την διαμονή σας στην λίμνη και απέχει 25 λεπτά από την Καρδίτσα . Ιδανική επιλογή για να γνωρίσετε τόσο την φυσική ομορφιά της Λίμνης Πλαστήρα όσο και την νυχτερινή ζωή της Καρδίτσας.
Έπιπλα υψηλής ποιότητας και μπαρόκ τεχνοτροπίας διακοσμούν τον ξενώνα και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άλλης εποχής όπως και τα μοναδικά σε στυλ και ανέσεις δωμάτια αλλά και το υπέροχο Restaurant, σημείο γαστριμαργικής αναφοράς, για να απολαύσετε ιδιαίτερες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις από τον «ανήσυχο» σεφ. Υπάρχουν ακόμη Bar και υπαίθριος χώρος για να χαλαρώσετε με ποτό και καλή μουσική. Οσο για τη αφ' υψηλού της θέα, όσες φορές κι αν ανέβεις στο «Ονείρων Άκρη » δεν τη βαριέσαι με τίποτα. Τόσο ευρεία και άπλετη ... Από πουθενά αλλού δεν μπορείς να έχεις την ίδια αίσθηση.

Αναλυτικά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε:

Breakfast room
Cafe room
Living Room
Bar
Parking
Ενοικίαση αυτοκινήτου
Πρόσβαση στο internet
Yπηρεσία fax
Βεράντα ή Μπαλκόνι
Θέα στο χωριό
Τηλέφωνο
Δορυφορική Τηλεόραση
Θέρμανση - Τζάκι
Εστιατόριο
Γυμναστήριο
Σάουνα Ονείρων άκρη
 
Τα δωμάτια
Σουΐτες και δίκλινα δωμάτια απαρτίζουν το καλαίσθητο «δυναμικό» του ξενώνα για διαμονή υψηλού επιπέδου και όλα τα δωμάτια διαθέτουν Βεράντα ή μπαλκόνι, Καθιστικό (στις σουίτες), Τηλεόραση TFT, Δορυφορική TV, DVD (κατόπιν ζήτησης), Αυτόνομη θέρμανση, Τζάκι (στις σουίτες), Στήλη υδρομασάζ (στις σουίτες), Στεγνωτήρα μαλλιών, Mini bar.

Αναλυτικά στα δωμάτια θα βρείτε:

Βεράντα ή μπαλκόνι
Καθιστικό (στις σουίτες)
Τηλεόραση TFT
Σίδερο & Σιδερώστρα (κατόπιν ζήτησης)
Δορυφορική TV
DVD (κατόπιν ζήτησης)
Αυτόνομη θέρμανση
Σαμπουάν
Επιλογή μαξιλαριού
Καθημερινός καθαρισμός δωματίων
Τζάκι (στις σουίτες)
Στήλη υδρομασάζ (στις σουίτες)
Στεγνωτήρα μαλλιών
Μινι μπαρ
Μπουρνούζια (στις σουίτες)

 
Πώς θα φτάσετε:
Από την Αθήνα μπορείτε να φτάσετε στη Λίμνη Πλαστήρα αν ακολουθήσετε την Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στρίψετε για Καρδίτσα. Στην είσοδο της Καρδίτσας (από Αθήνα-Θεσσαλονίκη) στρίβετε αριστερά στα φανάρια (υπάρχει πινακίδα "προς Λίμνη Πλαστήρα-Φράγμα") και μετά ακολουθήτε τις πινακίδες "προς Φράγμα". Η απόσταση είναι 325χλμ.
Από τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να φτάσετε στη Λίμνη αν ακολουθήσετε την Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στρίψετε για Καρδίτσα. Η απόσταση είναι 230χλμ.




Ονείρων Άκρη

Ονείρων Άκρη
Καστανιά
43100 Λίμνη Πλαστήρα
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: