Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε στο πλάνο υγιεινής διατροφής στο γραφείο


Το γραφείο μπορεί να είναι γεμάτο πειρασμούς που μπορούν να εκτροχιάσουν το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής σας αλλά αν είστε προετοιμασμένοι δεν χρειάζεται να ενδώσετε.
Tο American Council αναφέρει τις ακόλουθες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε στο πλάνο υγιεινής διατροφής στο γραφείο.
Δημιουργήστε πρόγραμμα γευμάτων στην εργασία και αποφασίστε τι θα καταναλώσετε σε κάθε γεύμα και σνακ στο γραφείο. Προσέξτε το μενού του κυλικείου ώστε να ξέρετε να φέρνετε κάτι υγιεινό μαζί σας όταν
καραδοκεί ο πειρασμός,
Προετοιμάστε τα γεύματα και τα σνακ για την επόμενη ημέρα από την προηγούμενη νύχτα ώστε να μην έχετε τον πειρασμό να τα παραλείψετε.
Καταναλώστε ένα θρεπτικό ισορροπημένο πρωινό κάθε πρωί με συνδυασμό φρούτων, λαχανικών, άλιπης πρωτεΐνης και ολική άλεση.
Αποφύγετε κατεργασμένες και  με υψηλά λιπαρά τροφές για μεσημεριανό γεύμα και προσπαθήστε να καταναλώνετε πρόσφατα παρασκευασμένες τροφές όποτε μπορείτε.
Ενδώστε σε υγιεινά κεράσματα ή μικρά κομμάτια από τα αγαπημένα σας επιδόρπια. Προσπαθήστε να ικανοποιήσετε την όρεξή σας με μούρα ή ένα μόνο κομμάτι γλυκού.
Πηγές: American Council.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸