Ουζερί Το Νησί στα Λαδάδικα

Όταν βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης και νιώθεις μια ακατανίκητη επιθυμία για θαλασσινά και νησιώτικους μεζέδες το Ουζερί το «Νησί» είναι πάντα εκεί για να σου χαρίσει αυτή τη μοναδική αίσθηση νησιώτικης φρεσκάδας και δροσιάς με τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις. Σε ένα περιβάλλον στο οποίο η σύγχρονη αισθητική συναντάει την παράδοση του Αιγαίου και οι γευστικοί θησαυροί της θάλασσας συναντούν τις Μεσογειακές νοστιμιές, μπορείς να αφεθείς στην περιποίηση των ανθρώπων του Νησιού που ξέρουν τι ακριβώς χρειάζεσαι. Μια όαση χαλάρωσης και γεύσεων στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Ένα αναζωογονητικό «ταξίδι» χωρίς να χρειαστεί να φτιάξετε βαλίτσες.
Εδώ θα βρείτε περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα από θαλασσινά και μεζέδες για το ούζο. Υπάρχουν και επιλεγμένα πιάτα με βάση το κρέας καθώς και συνταγές της παραδοσιακής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. 
Για τους απαιτητικούς γκουρμέ ετοιμάζονται καθημερινά υπέροχη ψαρόσουπα, άγρια ψάρια, ενώ οι γεύσεις εμπλουτίζονται και με βότανα αλλά και φρέσκα χορταρικά σε μοναδικούς συνδυασμούς για πραγματικά ιδιαίτερο αποτέλεσμα.Χτένια, ζυμαρικά με γαρίδες ή θαλασσινά - όλα αυτά και πολλά άλλα σας περιμένουν σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με τη μυρωδιά της θάλασσας, αλλά και τη γλυκιά αίσθηση της περιποίησης και φιλοξενίας.
  • Η σύγχρονη αισθητική συναντάει την παράδοση του Αιγαίου και οι γευστικοί θησαυροί της θάλασσας συναντούν τις Μεσογειακές νοστιμιές
  • Περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα από θαλασσινά και μεζέδες για το ούζο
  • Χτένια, ζυμαρικά με γαρίδες ή θαλασσινά, υπέροχη ψαρόσουπα, άγρια ψάρια και γεύσεις μοναδικές με βότανα και ολόφρεσκα χορταρικά

Απαράιτητη τηλ. επικοινωνία: 2310 548640
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο: 12:00-23:00 
Κυριακή: 12:00-18:00


Το Νησί

Πολυτεχνείου 8
54626 Θεσσαλονίκη
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸