Cocktail blog

Εν Πλω Boutique Suites:Σαντορίνη

Το Εν Πλω Boutique Suites, βρίσκεται στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, το «μαύρο μαργαριτάρι» του ελληνικού Αιγαίου! Αποτελεί ένα all welcome boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται πολύ κοντά στον παραδοσιακό οικισμό της Οίας στην παραλία Μπαξέδες. Ζήστε μοναδικές ημέρες στο όμορφο νησί, απολαμβάνοντας τις πασχαλινές ή καλοκαιρινές σας διακοπές.

Λειτουργεί από το 2004 και διαθέτει επτά μοναδικά διαμερίσματα με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και με ύφος κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Τα διαμερίσματα έχουν διαφορετικό ύφος το καθένα, καθώς και ξεχωριστή ονομασία προς τιμή του Ελληνικού μύθου και ιστορίας. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με ιδιωτικά μπαλκόνια, και έχουν κυκλαδίτικη διακόσμηση, έτσι ώστε να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν κοντινή απόσταση από την παραλία (30 μέτρα), δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αυτονομία, και πανοραμική θέα στο Αιγαίο.

Στη reception, θα βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εκδρομές, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα & μηχανές, υπηρεσίες γραφείου, και λοιπές υπηρεσίες. Η πισίνα του ξενοδοχείου, είναι ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης. Τους καλοκαιρινούς μήνες, απολαύστε το μπάνιο σας, με δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και πετσέτες για την πισίνα, που σας προσφέρει το ξενοδοχείο.
 Magdalena Superior Suite
Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ξεχωριστό καθιστικό με ένα καναπέ-κρεβάτι, σίδερο και σιδερώστρα, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, αξεσουάρ μπάνιου, παντόφλες, μπουρνούζι, ένα μπουκάλι κρασί για όμορφο καλωσόρισμα, ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο και κουζίνα.

Atlantis Superior Apartment
Είναι μεζονέτα με  δύο πατώματα και δύο μεγάλα μπαλκόνια με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε το καθιστικό με ένα μονό καναπέ-κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σίδερο και σιδερώστρα, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, αξεσουάρ μπάνιου, παντόφλες, ένα μπουκάλι κρασί για όμορφο καλωσόρισμα, εξοπλισμένο μπάνιο και το κυρίως υπνοδωμάτιο. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε το ξύλινο πατάρι με το δεύτερο υπνοδωμάτιο και ξεχωριστό μπαλκόνι.
Το Εν Πλω Boutique Suites διαθέτει κήπο με φρούτα και λαχανικά, προκειμένου να σας προσφέρει σπιτικά γεύματα με φυσικά προϊόντα που καλλιεργούνται στη μικρή φάρμα του ξενοδοχείου. Το πλούσιο πρωινό σερβίρεται καθημερινά είτε στους υπαίθριους χώρους του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα με θέα στη θάλασσα, ή στη βεράντα του εκάστοτε διαμερίσματός. Η οικοδέσποινα κυρία Κατερίνα έχει τη φιλοσοφία ότι μια όμορφη μέρα ξεκινά με ένα γευστικό και υγιεινό πρωινό. Η αγάπη της να προσφέρει στους επισκέπτες της ένα όμορφο ξύπνημα, την βρίσκει από νωρίς, να ψήνει σπιτικά κέικ και πίτες, και να παρασκευάζει γευστικές σπιτικές μαρμελάδες, ώστε να κάνει τους επισκέπτες της να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. 
 Η Σαντορίνη σας δίνει πολλές επιλογές από άποψη διασκέδασης, φαγητού και εξορμήσεων. Στα Φηρά θα απολαύσετε καφέ με θέα στο ηφαίστειο και το ποτό σας στα bars και τα clubs, που μένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στα beach bars της Περίσσας και στον Περίβολο, θα κάνετε τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού. Φυσικά η ντόπια κουζίνα και τα παραδοσιακά εδέσματα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς από άποψη φαγητού. Αυτό που θα σας μείνει έντονα από τη Σαντορίνη, εκτός από τη θέα, είναι το ηλιοβασίλεμα, απ' όποιο σημείο κι αν το δείτε. Η ιδιαίτερη ενέργεια του νησιού είναι που το κάνει μοναδική εμπειρία και διάσημο σε όλο τον κόσμο.
Δείτε το En Plo Boutique Suites στο Facebook.

En Plo Boutique Suites

En Plo Boutique Suites
Οία Μπαξέδες
84702 Σαντορίνη
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: