Dilion Hotel στην Πάρο

Ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά, των Κυκλάδων, για τις ημέρες του Πάσχα, είναι η πανέμορφη και all time classic προορισμός διακοπών, Πάρος. Άσπρα σπιτάκια, καταπράσινες αυλές, πλακόστρωτα σοκάκια, δαντελωτές ακρογιαλιές με καταγάλανα νερά και φιλόξενοι κάτοικοι σας υποδέχονται για μία μοναδική εμπειρία διαμονής που θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές και πολλούς λόγους να ξαναπάτε. Στην Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου, σε ένα ήσυχο δρομάκι στην περιοχή Λιβάδια, σας περιμένει το Dilion Hotel, πλήρως ανακαινισμένο και μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και το κέντρο.

Το ξενοδοχείο
Η άψογη εξυπηρέτηση και η ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών θα δικαιώσουν από την πρώτη στιγμή την επιλογή σας. Το Dilion Hotel, διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια και ένα δωμάτιο για όλη την οικογένεια ή για μεγάλη παρέα. Στο Garden Bar, θα χαλαρώσετε σε μία μικρή αυλή όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, έναν καφέ ή ένα ποτό με τους φίλους σας σε συνδυασμό με την γλυκιά μυρωδιά και τα χρώματα των λουλουδιών.
Δωμάτιο/Παροχές
Το δωμάτιο, διαθέτει air condition, μπάνιο, δορυφορική tv, ψυγείο, mini bar, τηλέφωνο, WiFI Internet και πιστολάκι μαλλιών. Καθημερινά θα απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, το ιδανικό ξεκίνημα για μία γεμάτη ημέρα. Στο Dilion Hotel, διαθέτουν μικρό van, για την δωρεάν μεταφορά σας από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση σας, αν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο.
 Δραστηριότητες
Η Πάρος φημίζεται για τις όμορφες παραλίες της, το φαγητό και τη νυχτερινή ζωή της. Σε απόσταση μόνο ενός λεπτού με τα πόδια βρίσκεται η αμμουδερή παραλία της Παροικιάς. Για φαγητό και διασκέδαση θα βρείτε τα πάντα σε απόσταση αναπνοής στην Παροικιά. Μοναδικά καφέ-μπαρ για cocktails και απογευματινούς καφέδες, εστιατόρια δίπλα στο κύμα, εντυπωσιακή θέα και βόλτες στα σοκάκια μέχρι το πρωί για μπαρότσαρκα στα αμέτρητα μαγαζιά είναι σήματα κατατεθέντα της έντονης ζωής του νησιού πρωί και βράδυ. Το σίγουρο είναι ότι στην Πάρο δεν θα βαρεθείτε ποτέ.
Πώς θα φτάσετε
Το Dilion Hotel βρίσκεται στην Παροικιά, την πρωτεύουσα της Πάρου, σε απόσταση ενός μόνο λεπτού, με τα πόδια, από την όμορφη αμμουδερή παραλία της Παροικιάς.
Επίσης απέχει μόνο 5 λεπτά από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο.
Με πλοίο (και αυτοκίνητο)
Από Πειραιά και Ραφήνα με συχνά και καθημερινά δρομολόγια.
Φθάνοντας στο λιμάνι της Πάρου, κατευθύνεστε αριστερά και ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο, μετά από 500μ περίπου και μόλις συναντήσετε τα πρώτα δέντρα δίπλα στη θάλασσα και την γνωστή ψαροταβέρνα «Αποστόλης» στρίβετε δεξιά, στα 50μ περίπου βρίσκεται το Dilion Hotel.
Με αεροπλάνο
Στο αεροδρόμιο του νησιού υπάρχουν αρκετές τακτικές πτήσεις. Υπάρχουν ΤΑΧΙ στην έξοδο όσο και στάση λεωφορείου. Κατευθύνεστε στην Παροικιά και συγκεκριμένα στην περιοχή Λιβάδια, όπου βρίσκεται το Dilion Hotel.

  • Στην περιοχή Λιβάδια στην Παροικιά, 5 λεπτά από το λιμάνι και πολύ κοντά στην παραλία, θα απολαύσετε τη διαμονή σας σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινό σε μπουφέ, και garden bar για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας σε μία υπέροχη αυλή
  • Υπέροχες παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή, καλό φαγητό και φιλόξενοι άνθρωποι θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη
  • Dilion Hotel

    Απαραίτητη τηλ. κράτηση στο 22840 21479, ή μέσω e-mail στο info@dilionhotel.com

    Check-in: 14:00, Check-out: 12:00
    Dilion Hotel
    Παροικιά
    84400 Πάρος
    Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸