Cocktail blog

Eden Beach Drepanon στην ωραιότερη παραλία του Ναυπλίου

Το πανέμορφο ξενοδοχείο Eden Beach Drepanon βρίσκεται έξω από τοΝαύπλιο στην παραλία του Δρεπάνου. Υπάρχουν πολλά μνημεία και μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που μπορείτε να επισκεφτείτε κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο Eden Beach Drepanon.
Το ξενοδοχείο έχει τόσες πολλές υπηρεσίες και ανέσεις που δεν πρόκειται να βαρεθείτε αν αποφασίσετε να περάσετε τη μέρα μέσα στο ξενοδοχείο και όταν το κάνετε αυτό δεν θα θέλετε να ξαναφύγετε. Στους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν γήπεδα για μπάσκετ και για τένις, καθώς επίσης και τραπέζι γιαπινγκ πονγκ. Ένα ακόμα πολύ ωραίο μέρος για να περάσετε τη μέρα σας, είναι η πισίνα του ξενοδοχείου και το σνακ μπαρ κοντά σε αυτήν. Υπάρχει επίσηςδωμάτιο παιχνιδιών και παιδική χαρά για
τα παιδιά. Στο σαλόνι υπάρχει τηλεόραση, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, ενώ απολαμβάνετε τον καφέ σας. Τα βράδια μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα κοκτέιλ που προσφέρονται στο μπαρκαι να χορέψετε στο ρυθμό της μουσικής.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις όπως κλιματισμότηλεόραση καιψυγείο. Από τα μπαλκόνια των δωματίων μπορείτε να δείτε τη θάλασσα καθώς και τον κήπο του ξενοδοχείου που είναι πολύ όμορφος με λουλούδια και δέντρα, μια πραγματική ανάσα δροσιάς.
 

Eden Beach Drepanon

Παραλία Πλάκας, Δρέπανο,
Ναύπλιο
τηλ.: 27520 92020 - 23
 


Προβολή Eden Beach Drepanon σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: