Cocktail blog

Giannoulaki Village Hotel:Μύκονος

 Το ξενοδοχείο Giannoulaki Village στο Γλάστρο προσφέρει διαμονή σε καλαίσθητα δωμάτια και κομψές πολυτελείς σουίτες που θα γίνουν το αγαπημένο σας καταφύγιο καθώς παρέχουν μοναδικές ανέσεις. Η φιλόξενη διεύθυνση του πολυτελούς ξενοδοχείου παρέχει ποικιλία οργανωμένων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, προσφέροντάς σας άνεση, χαλάρωση και ξεγνοιασιά κατά τη διαμονή σας. Το φιλικό επίσης προσωπικό θα φροντίσει για κάθε ανάγκη σας με υπέρμετρη προσοχή δίνοντας σας την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες στο ιδιαίτερο αυτό.


Υπηρεσίες:
καθημερινός καθαρισμός δωματίου
υπηρεσία δωματίου *
αποστολή / λήψη fax *
υπηρεσία συναλλάγματος *
στεγνό καθάρισμα *
ενοικίαση αυτοκινήτου
ενοικίαση ελικοπτέρου και lear jet
ενοικίαση σκάφους και οργάνωση κρουαζιέρας
υπηρεσία μεταφοράς
θυρίδες ασφαλείας
ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο *
προσωπικός κομμωτής (κατόπιν αιτήσεως) *
 
Τα δωμάτια:
Άνεση κι άπλετος χώρος είναι οι λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει το ξενοδοχείο Giannoulaki Village στη Μύκονο. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως επιπλωμένα και διακοσμημένα με ιδιαίτερο γούστο, παρέχοντας στους επισκέπτες πληθώρα από ανέσεις που καθιστούν το Giannoulaki Village ένα από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία του νησιού.
Όλα τα δωμάτια που διαθέτουν το ξενοδοχείο είναι κλιματιζόμενα (ψύξη/θέρμανση) και περιλαμβάνουν:
  • ιδιωτικό μπάνιο με μαρμάρινη μπανιέρα, τηλέφωνο και καλλυντικά πολυτελείας 
  • σαλόνι 
  • καθιστικό 
  • μίνι μπαρ 
  • ψυγείο 
  • δορυφορική τηλεόραση 
  • 2 τηλέφωνα 
  • ραδιόφωνο / μουσική 
  • ηλεκτρονική θυρίδα ασφαλείας 
  • στεγνωτήρα μαλλιών 
  • γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • voicemail 
  • υποδοχή για ξυριστική μηχανή 
  • ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα

Το νησί
Μύκονος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς διακοπών παγκοσμίως. Είναι γνωστή κυρίως για την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή της, τις πολυσύχναστες παραλίες της και τη ζωντανή ατμόσφαιρά της, αποτελώντας παράλληλα ιδανικό θέρετρο για όσους επιθυμούν γαλήνιες και ξεκούραστες διακοπές, καθώς διαθέτει γραφικούς οικισμούς, απόμερους όρμους και απομονωμένες παραλίες.
Στη Μύκονο μπορείτε να επισκεφθείτε τα σπουδαία ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα του νησιού όπως το Αρχαιολογικό, Ναυτικό και Λαογραφικό Μουσείο, τους ανεμόμυλους, τη θαυμάσια εκκλησία της Παναγίας Παραπορτιανής στην περιοχή Κάστρο, το Μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά, τα προϊστορικά και τα αρχαία ερείπια στον όρμο του Πάνορμου, το Πηγάδι του Γιάνναρου και τους 3 Πύργους της ελληνιστικής εποχής στον Πλατύ Γιαλό. Να κάνετε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και να επισκεφθείτε την Αλευκάντρα, τη «Μικρή Βενετία» της Μυκόνου. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε με βαρκάκι τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο που διαθέτει το νησί της Δήλου, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τη Μύκονο.
Οι παραλίες της Μυκόνου είναι πανέμορφες και συγχρόνως διαφορετικές μεταξύ τους. Άλλες είναι ήσυχες κι απόμερες, ενώ άλλες είναι γεμάτες κόσμο. Ορισμένες είναι αμμώδεις κι άλλες είναι βραχώδεις. Οι πιο πολυσύχναστες είναι οι παραλίες Paradise και Super Paradise καθώς και του Αγίου Ιωάννη, του Αγίου Στεφάνου, της Φτελιάς, του Ορνού και του Πλατύ Γιαλού. Εάν αναζητάτε πιο ήσυχες παραλίες, μπορείτε να προτιμήσετε για το μπάνιο σας την Αγία Άννα, τον Άγιο Σώστη, το Αγράρι, την Ελιά, τον Καλαφάτη, το Καλό Λιβάδι, τη Μεγάλη Άμμο, την Παράγγα, τον Πάνορμο, τον Τούρλο και την Ψαρού.
Χρήσιμα Τηλέφωνα:
Αστυνομία Μυκόνου: Τηλ. 22890 22235
Τουριστική Αστυνομία Μυκόνου: Τηλ. 22890 22482
Κέντρο Υγείας Μυκόνου: Τηλ. 22890 23396
Δημαρχείο Μυκόνου: Τηλ. 22890 22201





Δεν υπάρχουν σχόλια: