Cocktail blog

Hamann Soltador Bike

Φτιάχνουμε τα αυτοκίνητα που αγαπάτε, λέει το σλόγκαν του γνωστού γερμανικού οίκου βελτιώσεων Hamann Motorsport. Με το μοναδικό Soltador πλέον το κάνουν και με τις μοτοσικλέτες!Ο οίκος Hamann Motorsport είναι γνωστός για τα after market εξαρτήματα που δημιουργεί αλλά και τις συνολικές βελτιώσεις που πραγματοποιεί σε τετράτροχα κορυφαίων κατασκευαστών όπως είναι οι Lamborghini, Bentley και Ferrari. Στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης αποφάσισε να ασχοληθεί και με τους δύο τροχούς
παρουσιάζοντας το άκρως εντυπωσιακό Soltador το οποίο, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι μόνο ένα και κοστίζει μόλις…120.000 ευρώ.

Στην περίπτωση του Soltador αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο δεν είναι η σχεδίασή του, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά το γεγονός ότι εκτός από κινητήρα, φρένα και αναρτήσεις, όλα τα υπόλοιπα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τον γερμανικό οίκο. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τόσο οι τροχοί όσο και το πλαίσιο! Παράλληλα για να μην ξεχνιόμαστε ότι πρόκειται για εταιρία που βελτιώνει αυτοκίνητα οι Γερμανοί στόλισαν το Soltador με εκπληκτικές αερογραφίες που παραπέμπουν άμεσα σε αυτά, όπως μπορείτε να δείτε τόσο στο ρεζερβουάρ, όσο και στην μικρή καρίνα που καλύπτεται από τα πρόσωπα των Steve McQueen και James Dean. Τα συγκερκιμένα έργα είναι του Αυστριακού Marcus Pfiel.

Τέλος, απλά να σημειώσουμε ότι ο δικύλινδρος V κινητήρας είναι 1.900 κ.εκ. προέρχεται από την S&S και αποδίδει 160 ίππους. Αρκετοί για να ολοκληρώσει το Soltador τη διαδικασία 0-100 χλμ. σε 3,3 δευτερόλεπτα σύμφωνα με την εταιρία.




Δεν υπάρχουν σχόλια: