Hotel Petinos στη Μύκονο

Μπορεί το Πάσχα στη Μύκονο, να σας ακούγεται τόσο κλισέ, όσο η διασκέδαση στο κοσμοπολίτικο νησί. Όπως όμως δεν λέτε ποτέ όχι στη διασκέδαση, σίγουρα έτσι δεν μπορείτε να αρνηθείτε κι ένα υπέροχο τετραήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ετοιμάστε βαλίτσες, βγάλτε εισιτήρια και σαλπάρετε για το νησί που ξέρει να σας βάζει δυναμικά και με τον καλύτερο τρόπο στο κλίμα των καλοκαιρινών διακοπών που πλησιάζουν. Το παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής Hotel Petinos 4* σας περιμένει στον Πλατύ Γιαλό για μια πολυτελή διαμονή με όλες τις ανέσεις, που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το όμορφο ξενοδοχείο, βρίσκεται στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, μόλις 4 χιλιόμετρα από τη Χώρα και διαθέτει 74 δωμάτια προσφάτως ανακαινισμένα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα ή τον κήπο. Το Hotel Petinos, διαθέτει καθιστικό για την χαλάρωσή σας, σαλόνι με τηλεόραση, internet cafe, ειδυλλιακό κήπο, πισίνα, γυμναστήριο με σάουνα, μπαρ και το εστιατόριο Blue Myth με μεσογειακές γεύσεις, δίπλα στη θάλασσα.
Στο Blue Myth, θα απολαύσετε το πλούσιο American buffet πρωινό, και όλα τα πασχαλινά πιάτα, από τα γευστικά μενού που φτιάχτηκαν ειδικά για εσάς. Η θέα στο απέραντο γαλάζιο και το θαλασσινό αεράκι να σας δροσίζει, θα σας βάλουν αμέσως σε καλοκαιρινό mood.
Το Hotel Petinos έχει και parking σε περίπτωση που έχετε αυτοκίνητο, αν και δεν θα σας χρειαστεί αφού ακριβώς απ' έξω από το ξενοδοχείο βρίσκεται η στάση του λεωφορείου.
 Το standard δίκλινο δωμάτιο στο οποίο θα μείνετε, έχει air condition, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, δωρεάν πρόσβαση στο internet, σεσουάρ, καλλυντικά στο μπάνιο, ψυγείο, μουσική και χρηματοκιβώτιο για τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Δραστηριότητες
Επειδή φέτος το Πάσχα πέφτει αργά, πιθανότατα θα μπορείτε να κάνετε και τα πρώτα σας μπάνια. Χαλαρώστε στις άνετες ξαπλώστρες της πισίνας ή στην παραλία του Πλατύ Γιαλού. Με καραβάκι, μπορείτε να επισκεφθείτε τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, το Paradise, το Super Paradise, το Αγράρι και την Ελιά. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας, ενώ για τα ψώνια σας υπάρχει mini market ακριβώς απέναντι. Για τη διασκέδασή σας, σας περιμένουν τα clubs και bars της Χώρας, τα μεσημεριανά parties στο Super Paradise και η ανατολή του ήλιου στο Cavo Paradiso…
Αποστάσεις από Hotel Petinos
  • Αεροδρόμιο: 3 km.
  • Λιμάνι: 5 km
  • Παλιό Λιμάνι: 4 km
  • Χώρα: 4 km
  • Άνω Μερά: 14 km
  • Paradise Beach: 2 km
  • Super market: 10 m
  • Στάση λεωφορείου: 10 m



Hotel Petinos

Hotel Petinos
Πλατύς Γιαλός
84600 Μύκονος
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸