Η Μις Ρωσία Inna Zhirkova επέστρεψε το Στέμμα της πίσω επειδή δεν μπορουσε ν΄ απαντήσει σε βασικά ερωτήματα όπως: «η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο ή το αντίστροφο.

Ο σάλος που προκλήθηκε από την αδυναμία της Ρωσίδας «βασίλισσας της ομορφιάς» Inna Zhirkova, ν΄ απαντήσει σε βασικά ερωτήματα όπως: «η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο ή το αντίστροφο;» την ανάγκασε τελικά, να επιστρέψει στέμμα και τίτλο! Η Μις Ρωσία, σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή της Chelsea, Yuri Zhirkov, η οποία «γκρέμισε» δημόσια τη θεωρία του Γαλιλαίου για την κίνηση της Γης, έστειλε την Τετάρτη μία επιστολή, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda». «Οι δημοσιογράφοι φρόντισαν να αγνοήσουν τις καλές προθέσεις μου και να αναδείξουν τις ικανότητες τους στη ρητορική θέλοντας να επικρίνουν την
ανεπάρκεια του συστήματος σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς».
Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες όταν η 23χρονη Inna, η οποία κέρδισε τον Οκτώβριο τον  τίτλο της πιο όμορφης παντρεμένης γυναίκας της χώρας, βρέθηκε στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν η Γη γυρίζει γύρω από τον Ηλιο ή Inna δήλωσε αμήχανα «Ίσως ο ήλιος να γυρίζει γύρω από τη Γη...ή ίσως το αντίθετο. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω». Ωστόσο το δεύτερο «χτύπημα» από τον έμπειρο δημοσιογράφο την εξέθεσε ανεπανόρθωτα! Όταν τη ρώτησε εάν «κέρδισε τον τίτλο εξαιτίας της ευρυμάθειάς της», κι εκείνη απάντησε: «Ναι, μάλλον γιατί προσπάθησα να δείχνω όμορφη κάθε ημέρα». Το βίντεο ανέβηκε με αστραπιαία ταχύτητα στο youtube συγκεντρώνοντας μέσα σε δύο εβδομάδες περισσότερα από 5 εκατομμύρια views με πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, με μερίδα μάλιστα του ρωσικού Τύπου να την αποκαλεί με τον απαξιωτικό τίτλο «Μις Ηλίθια»Στο πλευρό της παραμένει ο σύζυγός της, Yuri, ο οποίος ανέφερε «δεν υπάρχει τίποτα όμορφο σε αυτή την υπόθεση. Στην αρχή το πήρα χιουμοριστικά. Πίστευα ότι ήταν ένα αστείο που θα ξεχνιόταν. Όμως, όταν είδα τα δύο εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και διάβασα ένα εκατομμύριο υβριστικά σχόλια, συνειδητοποίησα πόσο μας αρέσει να κατασκευάζουμε ιστορίες από το τίποτα. Η Inna ήταν πολύ στενοχωρημένη και έπρεπε να την παρηγορήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸