Cocktail blog

Ionian Princess Club Suite Hotel

 Το Ionian Princess Club Suite Hotel είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρωνπου βρίσκεται στο γνωστό θέρετρο της Αχαράβης, ένα παραθαλάσσιο χωριό στο βόρειο τμήμα της Κέρκυρας.
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται δίπλα σε μια αμμώδη παραλία 7 χλμ. με κρυστάλλινα νερά. Το Ionian Princess αποτελείται από ανεξάρτητα κτήριαπαραδοσιακής αρχιτεκτονικής, που αποτελούν μια κομψή και αρμονική δομή με κήπους γεμάτους με τις μυρωδιές και τα χρώματα της φύσης και μια μεγάλη ποικιλία από δέντρα, λουλούδια και εξωτικά φυτά.
Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικής αρχιτεκτονικής του Ιονίου, ελληνικής φιλοξενίας και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στο Ionian Princess Club Suite Hotel οι επιλογές για διασκέδαση, ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και τη χαλάρωση είναι ατελείωτες.

Superior δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια
Τα superior δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Μπορούν να φιλοξενήσουν 1-3 άτομα (ανάλογα με το δωμάτιο) και είναι όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλέφωνο (αυτόματο σύστημα χρέωσης), μουσική και υπηρεσία αφύπνισης, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, ντους ή μπανιέρα, βεράντα ή μπαλκόνι.
Σουίτες
Οι νεόκτιστες VIP σουίτες αποτελούνται από 2 χώρους (ένα υπνοδωμάτιο και ένα σαλόνι), 2 μπάνια (το ένα εκ των οποίων με μπανιέρα υδρομασάζ Χρωματοθεραπείας) και μπορούν να φιλοξενήσουν 2-6 άτομα (ανάλογα με τον τύπο του δωματίου). Είναι εξοπλισμένα με αυτόνομο κλιματισμό, μίνι-κουζίνα & mini bar, 2 σετ δορυφορικής τηλεόρασης (pay TV), Internet, τηλέφωνο (με αυτόματο σύστημα χρέωσης), μουσική και υπηρεσία αφύπνισης, χρηματοκιβώτιο, βεράντα ή μπαλκόνι & Room service 18 ώρες ημερησίως.
 
Ionian Princess Club Suite Hotel
Αχαράβη,
Κέρκυρα
τηλ.: 26630 63777
τηλ.: 6940 966687



Προβολή Ionian Princess Club Suite Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip


Δεν υπάρχουν σχόλια: