Cocktail blog

Γαμπρός για δεύτερη φορά ο θρύλος του μπάσκετ Michael Jordan

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο ο θρύλος του ΝΒΑ Michael Jordan με την εκλεκτή της καρδιάς του, την καλλονή και πρώην μοντέλο Yvette Prieto, μετά από πέντε χρόνια σχέσης! Ο 50χρονος «Air» έκανε την έκπληξη και έβαλε για δεύτερη φορά στεφάνι παρουσία 500 καλεσμένων στην Επισκοπική Εκκλησία του 1889, Bethesd by the Sea, στο Palm Beach της Φλόριντα!Αμέσως μετά την τελετή του γάμου άλλοι 1.500 προσκεκλημένοι ενώθηκαν με τους νεόνυμφους στο γαμήλιο πάρτι που δόθηκε στο αριστοκρατικό γήπεδο του γκολφ Bears Club, στο Jupiter της Φλόριντα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη νεόκτιστη έπαυλη του Jordan!Οι λευκές τέντες στο αριστοκρατικό γήπεδο του γκολφ Bears Club, στο Jupiter της Φλόριντα «φιλοξένησαν» τους 2.000 καλεσμένους των νεονύμφων!

Ο Jordan γνώρισε την 35χρονη καλλονή από την Κούβα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το 2008! Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα του 2011. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον ιδιοκτήτη των Charlotte Bobcats! Ο Jordan χώρισε από την πρώτη του σύζυγο του Juanita Vanoy το 2006 μετά από 17 χρόνια γάμου και τρία παιδιά!
 Ανάμεσα στα δεκάδες συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του Jordan ήταν μεγάλα αστέρια του μπάσκετ όπως ο Patrick Ewing των New York Knicks αλλά και συναθλητές του από την εποχή που αγωνιζόταν στους Chicago Bulls, Scottie Pippen, Ron Harper και Toni Kukoc, καθώς και ο εκφωνητής του NBA TV, Ahmad Rashad!agelioforos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: