Cocktail blog

Michelangelo Resort & Spa στην Κω

Το ξενοδοχείο
Αυτό το υπερσύγχρονο 5* Michelangelo Resort & Spa βρίσκεται πάνω από τη βοτσαλωτή παραλία του Αγίου Φωκά, απλωμένο σε 45 στρέμματα γης και προσφέρει 3 εντυπωσιακές πισίνες (μία εξ αυτών έχει εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα), βεράντες για ηλιοθεραπεία με πανοραμική θέα, καθώς και εγκαταστάσεις σπα. Το σπα περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα και υδρομασάζ. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα υπέροχο μασάζ. Το κομψό εστιατόριο, με θέα στη θάλασσα και στην πισίνα, σερβίρει πλούσιο μπουφέ πρωινού. Για μεσημεριανό
γεύμα και δείπνο διατίθενται a la carte πιάτα. Υπάρχει επίσης μπαρ δίπλα στην πισίνα, καθώς και πιάνο μπαρ. Η στάθμευση είναι δωρεάν για τους επισκέπτες.
 Δωμάτια
Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε απαλές, μοντέρνες αποχρώσεις. Τα περισσότερα περιλαμβάνουν χώρο καθιστικού. Σε όλα τα δωμάτια παρέχονται καλωδιακή τηλεόραση, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο  και κλιματισμός. Διαθέτουν επίσης  επιπλωμένα μπαλκόνια με θέα σε θάλασσα. Τα κρεβάτια διαθέτουν στρώματα με ανώστρωμα, τριπλά σεντόνια, πουπουλένια παπλώματα και πουπουλένιες κουβέρτες. Διατίθεται δωρεάν ασύρματη και ενσύρματη υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο ίντερνετ. Οι τηλεοράσεις LCD 36 ιντσών είναι εξοπλισμένες με δορυφορικά κανάλια. Τα μπάνια διαθέτουν μπανιέρες, μπουρνούζια και επώνυμα καλλυντικά. Όλες οι μονάδες διαθέτουν ψυγείο, μίνι μπαρ και βραστήρες για καφέ/τσάι. 
 Τοποθεσία
Ο Άγιος Φωκάς, με τη βοτσαλωτή παραλία που βλέπει τα παράλια της Τουρκίας και μερικές ταβέρνες, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο.  Όπως και η περιοχή Ψαλίδι και οι γνωστές ιαματικές πηγές Θέρμα. Η πόλη της Κω απέχει 8χλμ. και είναι εύκολα προσβάσιμη σε 10 λεπτά με το λεωφορείο. Το αεροδρόμιο βρίσκεται στα 35 χλμ.
  • 5* πολυτελές Resort and Spa που καλύπτει 45 στρέμματα γης,  με 3 εξωτερικές πισίνες και άμεση πρόσβαση σε μια υπέροχη παραλία
  • Δωμάτια που διαθέτουν μοναδική αρχιτεκτονική με επιπλωμένα μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα
  • Τα κρεβάτια διαθέτουν στρώματα με ανώστρωμα, τριπλά σεντόνια και πουπουλένια παπλώματα
  • Ένα μοναδικό καταφύγιο που συνδυάζει κομψότητα και λειτουργικότητα  
  • Ένα καταφύγιο που θα ικανοποιήσει κάθε σας αίσθηση.groupon.gr

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στο 22420 45826 (κ. Ηλιάνα Αγιάνη) ή μέσω email:i.agianni@michelangelo.gr

Check-in: 14:00/Check-out:12:00

Early check-in: 10:00 (βάσει διαθεσιμότητας
Late check-out:  έως 18.00 (βάσει: διαθεσιμότητας


Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa
Άγιος Φωκάς, Ψαλίδι
85300 Κως
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: