Cocktail blog

Αδιάβροχη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Player Sony NWZ-W273L για αθλητές

 Η αδιάβροχη συσκευή αναπαραγωγής Sony NWZ-W273L είναι ειδικά σχεδιασμένη για αθλητές. Μία συσκευή MP3 Player, με ενσωματωμένα in-ear ακουστικά, τα οποία παραμένουν σταθερά στα αφτιά σας ενώ εσείς τρέχετε, κάνετε ποδήλατο ή κολυμπάτε. Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλες τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, μέσα και έξω από το νερό! Διαθέτει μνήμη 4GB, μπορεί να λειτουργεί ασταμάτητα για 8 ώρες και χρειάζεται μόλις 1.5 ώρα για να φορτιστεί πλήρως.


Χαρακτηριστικά


  • Κάντε συνδυασμούς στην πισίνα. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική όταν κολυμπάτε. Η συσκευή NWZ-W273L είναι 100% αδιάβροχη σε βάθος έως και 2 μέτρων (αξιολόγηση κατά IPX8).
  • Ώρα για ευελιξία. Δεν υπάρχουν καλώδια, μπορείτε να κινείστε εντελώς ελεύθερα όταν προπονείστε.
  • Έτοιμη για όλα. Με τέλεια εφαρμογή στο αυτί, η συσκευή NWZ-W273L είναι απόλυτα σταθερή στο τρέξιμο, στο κολύμπι ή ακόμα και στην κωπηλασία.
  • Μην επωμίζεστε επιπλέον βάρος. Μόλις που θα αντιληφθείτε τη συσκευή NWZ-W273L, χάρη στο μικρό βάρος και το μέγεθός της
  • Δημιουργήστε μια δυνατή λίστα αναπαραγωγής. Είναι απλό: Μεταφέρετε και αποθέστε την αγαπημένη σας μουσική για γυμναστική από το iTunes ή τον Windows Explorer και είστε έτοιμοι.
  • Μια γρήγορη φόρτιση και είστε έτοιμοι. Μια φόρτιση 3 λεπτών προσφέρει 60 λεπτά ακρόασης. Φορτίστε τη συσκευή όσο αλλάζετε ρούχα.
  • Κινηθείτε στο ρυθμό με ακουστικά 13.5 mm σειράς EX. Εμπνευστείτε από κάθε ξεσηκωτικό ρεφρέν με ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων από 20 έως 20.000 Hz, για λεπτομερή ήχο, ανεξαρτήτως έντασης.
  • Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας με το ZAPPIN™. Πάρτε μια γεύση από το τραγούδι πριν το ακούσετε ολόκληρο. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα ένα μουσικό ρυθμό που σας βοηθά να αυξήσετε το ρυθμό προπόνησης.
  • Φτάστε ως το τέρμα. Με πλήρη φόρτιση έχετε 8 ώρες αναπαραγωγής, δηλαδή όλη τη μουσική που θα χρειαστείτε για προπονήσεις μεγάλης διάρκειας.
  • Μεγάλη χωρητικότητα με μνήμη 4GB. Από δυνατή μουσική μέχρι χαλαρωτικά κομμάτια αποθεραπείας, μπορείτε να αποθηκεύσετε πάνω από 900 τραγούδια και να έχετε πάντα την κατάλληλη μουσική για κάθε άσκηση.
  • Εύκολη χρήση με το περιστροφικό ρυθμιστικό. Χρησιμοποιήστε το περιστροφικό ρυθμιστικό για να παραλείψετε εύκολα φακέλους μουσικής εν κινήσει, με μία μόνο κίνηση.
  • Προσαρμόστε την εφαρμογή στο σώμα σας. Με τα δύο μεγέθη ενδώτιων ακουστικών και τον ρυθμιζόμενο ιμάντα, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή που είναι πιο άνετη για εσάς.
  • Περιγραφή προϊόντοςSony NWZ-W273L - MP3 Player - 4 GB - Μπλε
    ΚατασκευαστήςSONY
    Σειρά προϊόντωνNWZ
    ΜοντέλοW273L
    ΤύποςΨηφιακή συσκευή αναπαραγωγής - μνήμη flash
    Προτεινόμενη χρήσηΓια αθλητές
    Χρώμα περιβλήματοςΜπλε
    Ενσωματωμένη οθόνηΌχι
    Συσκευή(ές) εισόδουΚουμπιά επιλογών
    Digital Player CameraΌχι
    Έξοδος ήχουΣτερεοφωνικός
    ΙσοσταθμιστήςΝαι
    Πρότυπα ψηφιακού ήχουWMA, AAC-LC, MP3
    Πρότυπα ψηφιακού βίντεοΌχι
    Αναπαραγωγή φωτογραφιώνΌχι
    Αναπαραγωγή βίντεοΌχι
    iPod GenerationΌχι
    Ενσωματωμένο ρολόιΌχι
    Μνήμη flash4 GB
    Ηχείο(α)Όχι
    Θύρα ακουστικώνΑκουστικά - διπλά - εσωτερικού αυτιού - στερεοφωνικά
    Θύρα μικροφώνουΌχι
    Συνδεσιμότητα PCUSB
    ΜπαταρίαΣυσκευή αναπαραγωγής - επαναφορτιζόμενη - ιόντων λιθίου
    Διαστάσεις (ΠxΒxΥ)Όχι
    Βάρος29 g
    http://www.getitnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: