San Efrem Hotel στη Σαντορίνη

Σε απόσταση μόλις 150μ. από το κέντρο της Περίσσας, το ξενοδοχείο San Efrem προσφέρει δωμάτια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι. Διαθέτει μεγάλη πισίνα και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Τα στούντιο και τα διαμερίσματα του San Efrem έχουν απλή και παραδοσιακή διακόσμηση σε κυκλαδίτικο στιλ. Όλα περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με ψυγείο, ενώ τα διαμερίσματα έχουν επίσης τραπεζαρία. Δωρεάν ενσύρματο internet διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείο. Ο χώρος της πισίνας διαθέτει
ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες και ομπρέλες σε ένα δεντρόφυτο περιβάλλον, ενώ το pool bar του San Efrem σερβίρει σνακ και δροσιστικά ποτά. Το Hotel San Efrem απέχει 200μ. από τη δημοφιλή παραλία της Περίσσας. Το Αεροδρόμιο της Σαντορίνης βρίσκεται 15χλμ. μακριά. 
 Η περιοχή
Τοποθετημένη στο νοτιοανατολικό σημείο του νησιού, απλωμένη σε μήκος 7 χλμ. περίπου, η Περίσσα είναι η πιο γνωστή παραλία της Σαντορίνης. Με κατάμαυρη άμμο, καθαρά βαθιά νερά και πλήρως οργανωμένα beach bars και ταβερνούλες ακριβώς πάνω στη θάλασσα,  φιλοξενεί κάθε είδους επισκέπτη που προτιμά κάτι πιο οικονομικό σε ότι αφορά διαμονή και διασκέδαση. Οργανωμένο Camping, Mediterranean Dive Club, ιππασία κατά μήκος της παραλίας και μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Στη Περίσσα και στη συνέχεια της παραλίας της, τον περίβολο, τα βράδια με φεγγάρι θα απολαύσετε μια από τις πιο μαγευτικές θέες στο Αιγαίο.




San Efrem

San Efrem
Περίσσα
84700 Σαντορίνη
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸