Cocktail blog

Κεραυνός έπεσε στο χώρο της showbiz-Η Σταρ Ελλάς Διονυσία Κούκιου συνελήφθη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο της showbiz η είδηση της σύλληψης της πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσίας Κούκιου, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Η εστεμμένη των καλλιστείων του 2008 συνελήφθη, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμά της, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μαζί με το σύντροφό της, πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, όπως αναφέρει το «ΕΘΝΟΣ».

 Εκεί, αστυνομικοί των ΕΚ.ΑΜ εντόπισαν και συνέλαβαν τον Αλέξη Φράγκο, βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του 38χρονου Πάνου Τσίρκα. Συνολικά, η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε πέντε άτομα, τα τέσσερα εκ των οποίων κρίθηκαν προφυλακιστέα και θα απολογηθούν την Τρίτη. Ελεύθερη αφέθηκε η αδερφή της Σταρ Ελλάς, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Η Διονυσία Κούκιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και το 2008 στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1. Παράλληλα, συμμετείχε στα Καλλιστεία Μις Υφήλιος, που έγιναν στο Βιετνάμ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μπει στη 15άδα. Ο σύντροφός της, Τάσος Μπερδέσης, είναι γνώριμος των Αρχών, αφού στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για ανθρωποκτονία, που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε κάνει! Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εστεμμένη και ο πρωταθλητής έκρυβαν τον Α. Φράγκο, ο οποίος αναζητούνταν για τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα.agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: