Cocktail blog

Simantro Beach Hotel 4* Sup:Χαλκιδική

Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε πλούσιους μπουφέδες (και με νηστίσιμα). Σε όλα τα γεύματα κρασί ντόπιο, μπύρα, ούζο, αναψυκτικά και χυμοί.
Καθημερινά (10:00-24:00) από τα Bars του ξενοδοχείου θα προσφέρονται καφές (ελληνικός, στιγμιαίος ζεστός και κρύος, γαλλικός, cappuccino), αναψυκτικά, χυμοί, κρασί ντόπιο, μπύρα και επώνυμα αλκοολούχα ποτά (ένα από κάθε είδος), ουίσκι, βότκα, τζιν και λικέρ.
Το Μεγάλο Σάββατο θα μοιραστούν φρέσκα τσουρέκια και πασχαλινά αυγά σε όλα τα δωμάτια.

Mini Club για τα παιδιά, με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς όλες τις ημέρες. Με τη φροντίδα και τη δημιουργική απασχόλησή τους από εκπαιδευμένους Έλληνες Παιδαγωγούς.
Για τα παιδιά, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (20.30μ.μ-21:30μ.μ), θα υπάρχει ένας ξεχωριστός μπουφές με 2-3 σαλάτες, μακαρόνια με 2 ειδών σάλτσες, κομμάτια πίτσας, πατάτες τηγανιτές και μπιφτεκάκια, για να φάνε κάτι πριν την Ανάσταση. Τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στην Υποδοχή στις 20.30 από τους Παιδαγωγούς.
Μετά την Ανάσταση, το βράδυ του Σαββάτου, έχει την τιμητική της η μαγειρίτσα, ένα χορταστικό μενού - και γλέντι με ζωντανή μουσική και τραγούδια από ντουέτο.
Την Κυριακή του Πάσχα, από το πρωί θα ψήνονται οι οβελίες στην παραλία του ξενοδοχείου, ενώ θα προσφέρονται μεζεδάκια και ουζάκι.
Κυριακή του Πάσχα μεσημέρι. Απολαύστε το πλούσιο και γιορτινό Πασχαλινό σας γεύμα, με ζωντανή μουσική από 3-μελή Ορχήστρα και με θέαμα από Χορευτικό Συγκρότημα.
Χαρείτε τη Λαμπρή και την άνοιξη σε έναν από τους μυστικούς παραδείσους της χώρας μας, με εκατοντάδες χιλιόμετρα από ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες, καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, πευκοδάση, μαγευτικές ανατολές και ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα.
Εδώ, στην όμορφη και καταπράσινη περιοχή της Σάνης, θα νιώσετε πιο δυνατά το σήμαντρο της Ανάστασης - στο Simantro Beach - που είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα με τα ρηχά και ήσυχα νερά, μέσα σε πολύχρωμους κήπους, που χαϊδεύει η αύρα της θάλασσας…
Το Simantro Hotel προσφέρει ένα πλήθος εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων για οικογένειες, ζευγάρια και singles. Δύο πισίνες γλυκού νερού και μπαράκια στην παραλία και στις πισίνες για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μοναδικό στην κυριολεξία ηλιοβασίλεμα, παραλιακή ταβέρνα για να γευθείτε παραδοσιακά και μη πιάτα, γήπεδα τένις για τους αθλητικούς τύπους, και ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλους. Οι υπέροχοι κήποι, το καταπράσινο περιβάλλον και το παραδοσιακό ύφος του ξενοδοχείου θα σας χαρίσουν ένα όμορφο Πάσχα, με πραγματική χαλάρωση και αξέχαστες στιγμές.
Τα άνετα δωμάτια διαθέτουν: Μπαλκόνι με θέα (βουνό, κήπο ή θάλασσα), Κλιματισμό (ψύξη/θέρμανση), Δορυφορική LCD τηλεόραση, Τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή, Μίνι ψυγείο, Λουτρό με μπανιέρα / με υδρομασάζ (Deluxe δωμάτια & Superior σουίτες), Στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοθυρίδα. 
Όλα τα δωμάτια είναι άνετα (μπορούν να φιλοξενηθούν 2-5 άτομα) και είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και υλικά από την παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική. Κι αυτό που θα ζεστάνει ακόμα πιο πολύ την καρδιά σας, είναι η γνήσια περιποίηση και η φροντίδα σας από το έμπειρο και ειλικρινά φιλικό προσωπικό.
Οι άνθρωποι του θα σας φροντίσουν σε όλους τους χώρους και με πλήθος υπηρεσιών: Χώρος Υποδοχής - Εστιατόρια & Μπαρ - Ιδιωτική παραλία & Beach Bar -Παιδική Χαρά - 2 Εξωτερικές & 1 Εσωτερική Πισίνα - Ντισκοτέκ - Ίντερνετ – Μασάζ - Υπηρεσία Δωματίου - Υπηρεσία Πλυντηρίου - Χρηματοκιβώτια -Γήπεδα Τένις - Θαλάσσια σπορ - Κέντρο καταδύσεων - Καταστήματα – Πάρκινγκ – Ενοικίαση αυτοκινήτου.
 Κρατήσεις/Πληροφορίες - κα Κόχειλα Ευανθία στα τηλέφωνα: 210 3290128 & 210 3290147 και στο email:cohila@manessistravel.gr

Manessis Travel
Ταξίδι Άνεσης
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: