Cocktail blog

Smart Evolution. Η Smart TV της Samsung φέρνει την επανάσταση

Η σειρά τηλεοράσεων Smart 3D Samsung F8000 αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της Samsung, και όχι άδικα. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με άλλες συσκευές και σύνδεσης στο Internet, οι τηλεοράσεις της σειράς 8 αλλάζουν τα δεδομένα και ανεβάζουν τον πύχη στο χώρο των τηλεοράσεων! Η Samsung UE40F8000, με διαγώνιο οθόνης 40 ιντσών, θα δώσει νέες διαστάσεις στην παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων και θα ανανεώσει την διαδκέδαση στο σπίτι σας.


*Διατίθεται με 2 3D Active Glasses SSG-5100GB για να απολαμβάνετε 3D ταινίες!Οι τηλεοράσεις 40-46 ιντσών είναι ιδανικές για όσους θέλουν να κάνουν μία μικρή «υπερβολή» και να επιλέξουν μία τηλεόραση πάνω από 37 ίντσες. Οι τηλεοράσεις αυτών των διαστάσεων καλό είναι να τοποθετούνται σε απόσταση τουλάχιστον 1.8-2 μέτρων από το χρήστη, ώστε να απολαμβάνει τέλεια εικόνα και ήχο, χωρίς να κουράζεται ποτέ.Σε αυτή τη κατηγορία θα συναντήσετε τηλεοράσεις με τέλεια αναπαράσταση χρωμάτων! Αυτό φυσικά οφείλεται στη τεχνολογία τους, καθώς οι LED τηλεοράσεις ενσωματώνουν μικροσκοπικά ledάκια για την απεικόνιση! Επίσης, στα βασικά πλεονεκτήματα των LED συγκαταλέγεται ο εντυπωσιακός σχεδιασμός τους, με πάχος που μπορεί να αγγίξει τα μόλις 6 εκατοστά, καθώς η ασύγκριτη ευκρίνεια υπό γωνία θέασης!Οι τηλεοράσεις που παρουσιάζουν ανάλυση μεγαλύτερη ή ίση από 1920x1080 pixels είναι αυτές που χαρακτηρίζονται ως Full HD. Αυτά τα επίπεδα αναλύσεων είναι ικανά να σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ειδικότερα στις τηλεοράσεις με περισσότερες από 32 ίντσες!Ο αριθμός των Hertz (Hz) υποδηλώνει τη συχνότητα σάρωσης, τον αριθμό των εικόνων δηλαδή που περνούν από την οθόνη σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το νούμερο, τόσο πιο ομαλά εμφανίζεται η εικόνα, χωρίς «θολούρες». Συγκεκριμένα, τα 50 Hz θα τα συναντήσετε στις οικονομικότερες προτάσεις, και τα 100 και 200Hz στα δυνατά μοντέλα. Τα 1000 Hz μπορούν να απογειώσουν τις επιδόσεις της τηλεόρασής σας, προσφέροντας αξεπέραστη ποιότητα εικόνας!
Απολαύστε μοναδική ψυχαγωγία με τη σειρά 8 των τηλεοράσεων LED της Samsung. Η Σειρά 8 προσφέρει λειτουργίες Φωνητικού Ελέγχου και Ελέγχου με κίνηση χεριών, καθώς και πλήρη πρόσβαση σε έναν πλούσιο κόσμο εφαρμογών, κοινωνικών δικτύων και άλλου διαδραστικού ενδιαφέροντος. Διαθέτοντας λειτουργίες όπως το Intelligent Viewing, η Samsung Smart TV UE40F8000 εγγυάται τη βέλτιστη προβολή του περιεχομένου, χωρίς καμία απολύτως αλλοίωση. Επιπρόσθετα, η μοντέρνα σχεδίαση της βάσης της τηλεόρασης δίνει την ψευδαίσθηση ότι η οθόνη αιωρείται, προσφέροντας έτσι μία απόλυτη εμπειρία αισθήσεων.Με τις επαναστατικές λειτουργίες φωνητικού ελέγχου και ελέγχου μέσω κίνησης, η Smart TV της Samsung σας προσφέρει μία μοναδική, φουτουριστική εμπειρία ψυχαγωγίας που θα σας αφήσει έκπληκτους. Εάν θέλετε να χαλαρώσετε και δεν μπορείτε να βρείτε το τηλεχειριστήριο, πείτε απλά «Hi TV» ή κουνήστε τα χέρια σας και η F8000 θα σας αφήσει να εκτελέσετε διάφορες εντολές, όπως να αλλάξετε κανάλι και να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου.Σίγουρα, είναι δύσκολο να ακολουθείτε τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσεται η τεχνολογία σήμερα. Η λειτουργία Smart Evolution σας βοηθάει να αναβαθμίσετε την Smart TV σας χωρίς καθόλου άγχος. Ένα μικροκύκλωμα εύκολης εγκατάστασης αναβαθμίζει τα βασικά μέρη της τηλεόρασής σας, ώστε να απολαμβάνετε την πιο προηγμένη εμπειρία ψυχαγωγίας κάθε χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε καινούρια τηλεόραση. 
*Το Evolution Kit πωλείται ξεχωριστά. Οι αναβαθμίσεις που παρέχει το Evolution Kit σχετίζονται με το έτος κυκλοφορίας του προϊόντος και τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών.Απολαύστε ένα καινούριο κόσμο διαδικτυακής ψυχαγωγίας με βελτιωμένα περιεχόμενα και εφαρμογές. Η εφαρμογή Samsung Kids συνδυάζει την οικιακή ψυχαγωγία με τη διασκέδαση και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, η υπηρεσία Samsung Fitness σας βοηθάει να γυμνάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας, ενώ η υπηρεσία Samsung Family Story σας χαρίζει πολύτιμες οικογενειακές στιγμές μέσω της Smart TV σας. Επίσης, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να προβάλετε φωτογραφίες και videos και να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική. Και με την λειτουργία 3D, απολαμβάνετε εντυπωσιακά περιεχόμενα Full HD 3D από τον καναπέ σας. Οι εκπληκτικές αυτές λειτουργίες της πλατφόρμας Smart Hub της Samsung θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας και θα γίνουν η τέλεια παρέα σας.υχηθήκατε ποτέ να δείτε ένα γκολ που χάσατε; Ή να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με φίλους και συγγενείς; Η λειτουργία ποδοσφαίρου κάνει την ευχή σας πραγματικότητα με τη χρήση μιας απλής συντόμευσης. Σας συνδέει με τους φίλους σας μέσω της λειτουργίας Social TV και μέσω της λειτουργίας PVR σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε το γκολ που χάσατε. Ακόμη, ενισχύει την ποιότητα της εικόνας και του ήχου, και σας βυθίζει σε μία συγκλονιστική εμπειρία τηλεθέασης.Χάρη στις εισόδους HDMI και USB, η τηλεόραση Samsung θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας. Η σύνδεση HDMI παρέχει ταχεία μεταφορά ψηφιακών δεδομένων υψηλής ευκρίνειας από διάφορες συσκευές κατευθείαν στην τηλεόρασή σας. Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο στην τηλεορασής σας μέσω σύνδεσης USB, και να προβάλετε απευθείας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και τις ταινίες σας ή να απολαύσετε τη μουσική σας!
http://www.samsung.com/us/2013-smart-tv/#smart-tv-1
Shop here

Δεν υπάρχουν σχόλια: