Cocktail blog

Thymi’s Home:Σκιάθος

Η εμπειρία του Thymi’s Home σημαίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια -με προσεγμένες μικρές πινελιές- ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε διαμονή είναι μια εύκολη και αναζωογονητική απόλαυση. Το ξενοδοχείο προσφέρει άνεση και κομψότητα στα καλύτερά της. Θα περάσετε τις διακοπές σας σε ένα μικρό πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του νησιού. Θα έχετε άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ομορφιές τόσο του χωριού της Σκιάθου όσο και του νησιού ολόκληρου.


Ευρύχωρα δίκλινα ή τρίκλινα στούντιο με σεβασμό στην αισθητική του νησιού,σας προσφέρουν την ηρεμία που χρειάζεστε στις διακοπές σας σε ένα ζεστό περιβάλλον. Απολαύστε την ιδιωτική βεράντα σας νωρίς το βράδυ με δροσερά ποτά και σνακ που μπορείτε να προετοιμάσετε στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του δωματίου σας. Χαλαρώστε με ένα ντους υδρομασάζ, παρακολουθήστε την αγαπημένη σας εκπομπή στην τηλεόραση ή ακούστε την μουσική της επιλογής σας. Εναλλακτικά, συνδεθείτε με το γραφείο σας, μέσω του δωρεάν υψηλής ταχύτητας Wi-Fi δικτύου για να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι ακόμη σε καλό δρόμο.
Η αρχιτεκτονική και το παραδοσιακό στιλ δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα σας δημιουργήσει ζεστά και χαλαρωτικά συναισθήματα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Περιμένετε τους φίλους σας βλέποντας τηλεόραση στο λόμπι. Δείτε αν τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο στο γραφείο χρησιμοποιώντας τη γωνιά internet ή το φορητό υπολογιστή σας οπουδήποτε στο ξενοδοχείο. Φανταστείτε τα καλύτερα snack και ποτά να σερβίρονται με χαμόγελο ανεβάζοντας τη διάθεση του κάθε επισκέπτη. Χαλαρώστε στο ευρύχωρο στούντιό σας που είναι εξοπλισμένο με ντους υδρομασάζ, στεγνωτήρα μαλλιών, κουζινάκι, μικρό Hi-Fi με ραδιόφωνο, CD player και θύρα USB, μεγάλη LCD δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό και μπαλκόνι. Νιώστε στο Τhymi’s Home σαν στο σπίτι σας!
Χρησιμοποιήστε τις εγκαταστάσεις στο στούντιό σας για να μαγειρέψετε ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ. Εναλλακτικά παραγγείλετε κάτι από το σνακ μπαρ και απολαύστε το δίπλα στην πισίνα. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου στην καρδιά του χωριού, διευρύνει τις επιλογές σας για φαγητό, καθώς είστε δίπλα σε εστιατόρια και ταβέρνες που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες ακόμα και του πιοαπαιτητικού πελάτη, προσφέροντας μια νέα εναλλακτική για κάθε ημέρα της παραμονής σας.
Σκιάθος
Η πόλη της Σκιάθου είναι ο μοναδικός οικισμός του νησιού. Είναι κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού σε έναν απάνεμο κόλπο που χωρίζει σε δύο μέρη το νησί Μπούρτζι.
Είναι σχετικά νέος οικισμός, χτισμένος το 1829-1830 στη θέση της αρχαίας πόλης, πάνω σε δύο λόφους που κείτονται στην άκρη της θάλασσας. Τον αρχαίο οικισμό είχαν ιδρύσει το 800 π.Χ.
Το μεγάλο φυσικό λιμάνι της σημερινής πόλης, ιδανικό από την άποψη του νότιου προσανατολισμού και του σχήματός του, υπήρξε ρυθμιστικό στοιχείοτης ζωής του νησιού τόσο κατά τα παλιότερα όσο και κατά τα νεότερα χρόνια.
Στη σύγχρονη Σκιάθο, τα σπίτια είναι απλά και μικρά, ως επί το πλείστον διώροφα, αμφιθεατρικά, κτισμένα το ένα πλάι στο άλλο και οι δρόμοι στενοί χωρίς να έχουν μια κανονική διάταξη εκτός από ελάχιστα σημεία της πόλης. ΤοThymi’s Home, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Σκιάθου.
 

Thymi’s Home

Οδός Μιαούλη,
Σκιάθος
τηλ.: 6944 700761


Προβολή Thymi’s Home σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: