Cocktail blog

Achillion Hotel:Αθήνα

 Για όποιο λόγο κι αν επισκέπτεστε την Αθήνα, δουλειά ή διασκέδαση, θέλετε η διαμονή σας εκτός από άνετη, να είναι και βολική, δηλαδή κοντά στο κέντρο της Αθήνας και στο μετρό, για εύκολες μετακινήσεις. ΤοΞενοδοχείο Αχίλλειον, είναι η ιδανική επιλογή και αυτό το αποδεικνύουν τόσο η τοποθεσία του, όσο και τα βραβεία του από το trivago (Certificate Of Excellence for the Year 2012)  και το venere.com (Βραβείο Καθαριότητας). Βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό «Ομόνοια», παρέχοντάς σας εύκολη πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και στις βασικότερες εμπορικές
περιοχές.
 Το Ξενοδοχείο Αχίλλειον είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας 3 αστέρων, ιδανικό κατάλυμα για κάθε λόγο επίσκεψης. Διαθέτει 63 δωμάτια, πρόσφατα ανακαινισμένα με πολλές σύγχρονες ανέσεις και παροχές για μία ευχάριστη διαμονή. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα, διαθέτουν μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, ιδιωτικό μπαλκόνι, κλιματισμό, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, προϊόντα μπάνιου και δωρεάν σύνδεση W-Fi. Το ξενοδοχείο έχει στη διάθεσή σας υπηρεσία καθημερινής καθαριότητας δωματίου.

Το Ξενοδοχείο Αχίλλειον διαθέτει εστιατόριο, στο οποίο θα απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό, με ζεστά και κρύα πιάτα που ετοιμάζονται φρέσκα στην κουζίνα από το εξειδικευμένο προσωπικό, και ένα υπέροχο γεύμα. Επίσης, έχει bar, για να χαλαρώσετε με ένα ποτό ή cocktail πριν τη βόλτα σας στη νυχτερινή Αθήνα.
 Το Ξενοδοχείο Αχίλλειον βρίσκεται σε απόσταση 35 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος και 15χλμ από το λιμάνι του Πειραιά. Επίσης βρίσκεται σε κομβικό σημείο προκειμένου να προσεγγίσετε από την Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας.

Με Μετρό: Αποβίβαση το σταθμό του Μετρό «Ομόνοια». Από εκεί προχωρήστε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και σε λιγότερο από 200 μέτρα θα βρείτε το ξενοδοχείο στο δεξί σας χέρι.
Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας:
Για να φθάσετε στο κέντρο της Αθήνας και το Ξενοδοχείο Αχίλλειον από την Εθνική Οδό Ε75 Αθηνών Λαμίας θα πρέπει να βγείτε από την έξοδο προς τη Λεωφόρο Αθηνών.
Παραμείνετε στη Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας), έως ότου φτάσετε στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Βγείτε από τη δεύτερη έξοδο της πλατείας στην οδό Καρόλου και μετά το πρώτο φανάρι στρίψτε δεξιά στην οδό Νικηφόρου.
Το Ξενοδοχείο Αχίλλειον είναι στο αριστερό σας χέρι, ακριβώς στη γωνία Αγίου Κωνσταντίνου και Νικηφόρου.

Δείτε το Ξενοδοχείο Αχίλλειον στο Site, στο Facebook και στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: