Alstare Concept Superbike

 Μετά από 20 χρόνια συμμετοχών στους αγώνες ταχύτητας, και για να γιορτάσει την επίσημη επιστροφή της σε αυτούς, η ομάδα Alstare παρουσίασε την πρώτη concept μοτοσικλέτα στην ιστορία της.Πρόκειται για μια περίεργη, όσο φυσικά και για ενδιαφέρουσα είδηση, αφού σπάνια συμβαίνει αγωνιστική ομάδα να παρουσιάζει concept bikes. Και όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η παρουσίαση αποτελεί διερεύνηση για μια πιθανή πραγματοποίηση του concept, κάποια στιγμή στο μέλλον!


Στο δελτίο τύπου της, η Alstare αναφέρει πως στα παγκόσμια πρωταθλήματα που συμμετέχει (παλαιότερα με τη Suzuki, και πλέον με τη Ducati), προετοιμάζει τέλειες αγωνιστικές μοτοσικλέτες, εργαλεία για τη συγκομιδή νικών, που αποτελούν αποτέλεσμα τεχνικών δεξιοτήτων και ατόφιας αποφασιστικότητας.
 Ως λογικό επακόλουθο, η Alstare επιθυμεί να υλοποιήσει το προσωπικό της όραμα για την… υπέρτατη sport μοτοσικλέτα. Για να το πετύχει αυτό, η ομάδα χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες της εταιρείας Rusak Kreaktive Designworks studio (και του συνεργάτη της,Tryptik Studio). 

Η υλοποίηση αυτού του οράματος έγινε με την concept μοτοσικλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες, μοτοσικλέτα που διαθέτει επιρροές από τις μοτοσικλέτες της ομάδας –μοιάζοντας αρκετά με ένα ακόμα πιο… διαστημικό Panigale, θα προσθέταμε εμείς. Παράλληλα, η μοτοσικλέτα συνδυάζει πρωτοποριακά στοιχεία σχεδιασμού, και κορυφαία, προχωρημένη αισθητική, επαναστατικές αναρτήσεις, και βελτιωμένα μηχανικά μέρη. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια εμπεριέχει ιδέες και λύσεις που προέρχονται από την μακρά και επιτυχημένη αγωνιστική εμπειρία της ομάδας. 



Η Alstare και η Rusak παρουσιάζουν, όπως ανακοινώνουν, με περηφάνια το αποτέλεσμα 2 ετών εργασίας (με σημείο γέννησης της ιδέας ένα ακόμη χρόνο πιο πίσω), τόσο σε 3D, όσο και σε μακέτα, ενώ ετοιμάζονται ήδη για το επόμενο στάδιο. Ποιο είναι αυτό; Πιθανώς ένα μοντέλο σε πραγματική κλίμακα! Ήδη η Alstare δήλωσε πως αναμένει πιθανούς υποστηρικτές του σχεδίου, και πιθανούς συνεργάτες στο πέρασμα του από τις οθόνες των υπολογιστών στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸