Cocktail blog

Amfar 2013;Όλα τα λεφτά η εμφάνιση της 55χρονης Sharon Stone

«Όλα τα λεφτά» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της 55χρονης Sharon Stone την Πέμπτη, στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση Amfar Cinema Against AIDS 2013, που διοργανώθηκε  κατά τη διάρκεια του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες! Με ένα ασημένιο φίδι να κοσμεί τη γυμνή πλάτη της η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου», που έκαψε καρδιές τη δεκαετία του ΄90, απέδειξε ότι εξακολουθεί να παραμένει ακόμη και σήμερα κάτι περισσότερο από επικίνδυνα… γοητευτική!Η Stone εμφανίστηκε με ένα ολόλευκο φόρεμα Roberto Cavalli καταφέρνοντας να κλέψει στην κυριολεξία τα φώτα της δημοσιότητας και να εκτοπίσει την κατά μία δεκαετία νεότερή της Nicole Kidman!Η ηθοποιός εκπέμποντας sex appeal και γοητεία… φλέρταρε με το κοινό καταφέρνοντας με τη βοήθεια και άλλων επωνύμων να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια £ για την καταπολέμηση του AIDS.

 Το ετήσιο gala amfAR έχει εδώ και δύο δεκαετίες προσελκύει τους πλούσιους και ισχυρούς της βιομηχανίας της μόδας, όπως τον παραγωγό ταινιών Harvey Weinstein, ο οποίος ήταν ο συνδιοργανωτής της εκδήλωσης μαζί με σχεδιαστή Kenneth Cole, τον Leonardo DiCaprio,την Jessica Chastain, την Kylie Minogue, την Olivia Palermo, την Janet Jackson, τη Milla Jovovich και την Goldie Hawn να κάθονται δίπλα-δίπλα!Φέτος στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και ένα fashion show με τον τίτλο «Ultimate Gold Collection» προς τιμήν της Elizabeth Taylor! 40 χρυσές δημιουργίες από τους πιο τους πιο διάσημους οίκους μόδας. Christian Dior, Gucci, Alexander McQueen, Louis Vuitton, Tom Ford, Burberry και Prada  συμμετείχαν στο συγκεκριμένο project. Το show οργάνωσε η διάσημη fashionn editor Carine Roitfeld με τη συμβολή του πίσημου διάσημου supermodel Naomi Campbell.
 Όπως δήλωσε η η Roitfeld στο WWD «Διάλεξα το χρυσό γιατί είναι εντυπωσιακό. Φέτος η διοργάνωση γιορτάζει 20 χρόνια και θέλω ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει να έχει κάτι να θυμάται. Για μένα πρόκειται να είναι ένας φόρος τιμής στην Elizabeth Taylor. Όταν τη σκέφτεσαι στην “Κλεοπάτρα”, το μυαλό σου πλημμυρίζει με ομορφιά και χρυσό χρώμα».........................



Δεν υπάρχουν σχόλια: