Cocktail blog

Δυνατότητα ημερήσιας ενοικίασης ελαφρών φορτηγών τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρήσεις


Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πως η ανάγκη για ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα είναι επιβεβλημένη τόσο για έναν ιδιώτη (π.χ. μετακόμιση, μεταφορά καυσόξυλων από το χωριό κ.ά.) όσο και από τις επιχειρήσεις (π.χ. περιοδική αύξηση όγκου παραγωγής κ.ά.).
Η πρόσφατη αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας που αφορά στις ενοικιάσεις οχημάτων, παρέχει πλέον τη δυνατότητα ενοικίασης ενός ελαφρού φορτηγού τόσο από ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις οι οποίες, πλέον δεν απαιτείται να διατηρούν επί 365 ημέρες/ έτος συγκεκριμένο αριθμό ή τύπο οχημάτων για να καλύψουν τυχόν αυξημένη ζήτηση ή κάποια έκτακτη ανάγκη (π.χ.
επισκευή ιδιόκτητου οχήματος).
Στην ουσία δηλαδή, με την ενοικίαση ενός ελαφρού φορτηγού, μια επιχείρηση είναι σε θέση να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της διεκδικώντας μεγαλύτερες ή εποχικές συμφωνίες, τις οποίες στο παρελθόν ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσει.
Όπως προαναφέραμε, η εταιρεία Limitless Leasing Services Ltd, μέσω της υπηρεσίαςwww.vanrent.gr προσφέρει άμεσα και εύκολα λύσεις σε ιδιαίτερα προβλήματα όπως:
-Αντικατάσταση του εταιρικού οχήματος μιας επιχείρησης που εκτάκτως επιβάλλεται να αποσυρθεί για συντήρηση ή επισκευή στο συνεργείο
-Αυξημένος όγκος δουλειάς και ανάγκη για επαγγελματικό όχημα ειδικών προδιαγραφών.
-Μετακόμιση κατοικίας (για ιδιώτες)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.limitless.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: