Cocktail blog

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας


Την τελευταία του πνοή άφησε  το απόγευμα της Τρίτης ο Τόμας Πρωτόπαπας, μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν σε κώμα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο 26χρονος ηθοποιός δεν μπόρεσε να ανακάμψει από το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Αττική οδό στις 17 Μαρτίου και να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη με το θάνατο. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και η αγαπημένη του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, οι οποίοι ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή περιμένοντας με πίστη και ελπίδα να βρεθεί η κατάλληλη αγωγή στην οποία θα αντιδρούσε ο οργανισμός του. Η είδηση του ατυχήματος του Τόμας Πρωτόπαπα, που έγινε ευρύτερα
γνωστός από τη συμμετοχή του στο σήριαλ «Βασιλιάδες», συγκίνησε το πανελλήνιο και όλοι προσεύχονταν για ένα θαύμα. Όπως είχε δηλώσει ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαπας που ζούσε καθημερινά το δράμα που βίωναν οι γονείς του 26χρονου ηθοποιού: «Οι γονείς του αντλούν δυνάμεις από τις εσωτερικές τους δυνάμεις και τα πιστεύω τους, και από την συμπαράσταση που έμμεσα ή άμεσα, όλος αυτός ο κόσμος μας στέλνει. Είναι αυτονόητο δεν πρέπει κανείς να χάσει την ελπίδα. Η ελπίδα χάνεται μόνο όταν ο θεός τ΄αποφασίσει. Ιατρικώς, δεν μπορούν πια να γίνουν πολλά πράγματα. Οπότε η πίστη, η ελπίδα είναι αυτά που πρέπει να μας εμψυχώνουν συνέχεια, και ένα κομμάτι αυτής της προσμονής, είναι και το να βλέπεις ότι όντως συμβαίνουν θαύματα!».
Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1988 στη Βρετανία, ξεκίνησε καριέρα μοντέλου σε ηλικία 14 ετών και αργότερα αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Εγινε γνωστός μέσα από το μουσικό κανάλι MΑD και από το MTV, όπου ήταν παρουσιαστής, αλλά και μέσα από τη συμμετοχή του στο remake της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Το 2012 εμφανίστηκε στον ρόλο του Αλέξη Κανελλόπουλου στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες». Πριν το τροχαίο είχε κλείσει συμφωνία για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Dr Cook»
Οι σκέψεις όλων βρίσκονται πλέον στο πλευρό της οικογένειάς του. Θερμά συλλυπητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: