Cocktail blog

Εξυπνο ρινικό μαγνητάκι,σας απαλλάσει από το ροχαλητό μια για πάντα

 Όλοι γνωρίζουμε την ευχαρίστηση που νιώθουμε μετά από έναν ήρεμο ύπνο. Το σώμα αναπαύεται και αποκτά ενέργεια. Γνωρίζουμε όμως και τα προβλήματα που δημιουργούνται εάν κάποιος σύντροφος ροχαλίζει και δεν απολαμβάνει αυτό το αγαθό του ήρεμου ύπνου και δημιουργεί πρόβλημα στον σύντροφο του.
Η εταιρεία PRIME TIME TV SHOPPING σας προσφέρει μια λύση, ένα προϊόν που το ονομάσαμε ήρεμο ύπνο, για να μπορείτε να χαρείτε τον ύπνο σας! Το προϊόν δεν είναι θαυματουργό αντικείμενο, προσφέρει επιστημονική βοήθεια στο αναπνευστικό.

Έχει εγκριθεί από το SFDA Αριθ. Εγγραφης Ν. 126000 Αριθμο Εθνικού Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 1L 20042000316449. Είναι κατασκευασμένο από υψηλή τεχνολογία ΙΑΤΡΙΚΩΝ υλικών σιλικόνης.
Στα άκρα έχει δυο μαγνήτες που έχουν τοποθετηθεί σε αντίστροφη έλξη. Επίσης μειώνει τη θερμοκρασία του βλεννογόνου ιστού στη ρινική κοιλότητα έτσι ώστε να καταστεί η ρινική κοιλότητα ανοιχτή και καθαρή που επιτρέπει στους αεραγωγούς μια φυσική αναπνοή.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • Αμέσως σταματαει ο ρόγχος μετά τη χρήση του από 1 έως 10 ήμερες η ρινική κοιλότητα και το άνοιγμα καθαρίζει και η αναπνοή είναι ομαλή, χωρίς να αισθάνεται ασφυξία η ήχους ροχαλητών.
  • Μετά τη χρήση του από 10 έως 30 ήμερες θα επιτρέπει στους χρήστες πιο ελεύθερη αναπνοή και δεν αισθάνονται το στόμα ξεραμένο και την γλώσσα στεγνή.
  • Μετά τη χρήση του από 1 έως 3 μήνες η κακή συνηθεια των χρηστών να αναπνέουν από το στόμα και ο ήχος του ροχαλητού θα εξαφανιστούν.
Οδηγίες:
Το προϊόν το τοποθετούμε πριν ξαπλώσουμε στα δυο άκρα μέσα στα ρουθούνια. Το πρωί το αφαιρούμε το πλένουμε με νερό για να το χρησιμοποιήσουμε ξανά όταν ξαπλώσουμε. Οι μαγνήτες έχουν ισχύ 700ΒΑΣ. Είναι εγκεκριμένα, δεν αλλοιώνονται και έχουν ισχύ περίοδο 5 ετών.
Πότε απαγορεύεται η χρήση του:
Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από εγκυμονούσες γυναίκες και από άτομα που έχουν βηματοδότη. Για το ροχαλητό υπάρχουν κι άλλοι τρόποι θεραπείας. Ένας από αυτούς είναι η χειρουργική θεραπεία, όμως το μειονέκτημα είναι το υψηλό κόστος και οι επιπλοκές. Άλλη θεραπεία είναι ηφαρμακευτική αγωγή η οποία είναι εύκολη με μειονέκτημα τις παρενέργειες. Εμείς σας προτείνουμε την μαγνητική θεραπεία.
Ο μαγνήτης είναι ένα είδος μεταλλικού οξειδίου και η κίνα έχει μακρά ιστορία στην μαγνητική θεραπεία. Έχει καταγράφει στα αρχεία από την δυναστεία του ΧΑΝ ότι ένα είδος φυσικού ορυκτού που ονομάζεται «μαγνήτης» έχει θεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να θεραπεύει ασθένειες. Υπάρχουν γνωστά βιβλία ιατρικής που αναφέρουν συνταγές της μαγνητικής θεραπείας.

PRIME TIME TV SHOPPING

Νιόβης 23,
Μαρούσι
τηλ.: 215 5404084



View PRIME TIME TV SHOPPING in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: