Oval Espresso Bar, με Θέα τον Λευκό Πύργο

Το Oval Espresso Bar, βρίσκεται ακριβώς απέναντι, από το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, που δεν είναι άλλο φυσικά, από τον Λευκό Πύργο. Η προνομιακή του τοποθεσία, σε συνδυασμό με τη διακόσμηση, τον υπέροχο καφέ, τις μοναδικές γεύσεις και το άκρως φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, το έχουν καθιερώσει ως all day στέκι, όσων αναζητούν το καλύτερο σημείο συνάντησης της πόλης.

Καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία με φωτογραφίες και συλλεκτικά αντικείμενα, αρωματικές ποικιλίες καφέ, δροσερά cocktails και μεσογειακές γευστικές επιλογές, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης, με φόντο τον Λευκό Πύργο. Αν δεν έχετε δοκιμάσει τα πιάτα του, θα σας ενθουσιάσουν οι μοναδικές γεύσεις, τα φρέσκα και αγνά υλικά και η ποιότητα της κουζίνας του.

Στο Oval, φιλοξενούνται συχνά εικαστικές, μουσικές και γευστικές εκδηλώσεις, καθώς και προτάσεις και ιδέες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην περιοχή. Χαρακτηριστικό του, το μεγάλο οβάλ παράθυρο, ανοιχτό στον ορίζοντα της θάλασσας, σε γευστικούς και μουσικούς δρόμους, αλλά κυρίως σε καινούριους φίλους.

Espresso Bar Oval

Φιλικής Εταιρείας 1
54621 Θεσσαλονίκη
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸