Cocktail blog

Το RV MSX-1;το πρωτο κράνος στον κόσμο που διαθέτει οπτικό σύστημα οπισθιας προβολής


Μοντέλο 2013, ελαφρύτερο, ποιητικότερο, ακόμα καλύτερο!
Η Reevu πιστή στο όραμα της να προσφέρει σε όσο τον δυνατόν περισσότερους αναβάτες την μέγιστη ασφάλεια, δεν κάθισε στις δάφνες και βραβεία της αλλά εξέλιξε ακόμα περισσότερο το μοναδικό στον κόσμο κράνος με σύστημα οπίσθιας οπτικής RVS.Τώρα το RVS είναι πλήρως προσαρμόσιμο τόσο σε κλήση όσο και σε ύψος για να βολεύει κάθε αναβάτη.Το βάρος έχει μειωθεί δραματικά καθιστώντας τα μοντέλα του 2013 ελαφρύτερα από την πλειονότητα των συμβατικών κρανών.


Η Reevu δεν αρκέστηκε σε αυτό, βελτίωσε τις παραγωγικές μεθόδους και κατάφερε να μειώσει το κόστος παραγωγής, μείωσε το συντελεστή κέρδους της αλλά και το κέρδος των εμπόρων, καταφέρνοντας έτσι να ρίξει την λιανική τιμή του κράνους κατά το ήμισυ.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό το καταπληκτικό κράνος με την αξεπέραστη παθητική ασφάλεια

(δύο εσωτερικές θωρακίσεις, μία ελεγχόμενης παραμόρφωσης και μία απορρόφησης ενέργειας)

άλλα και ενεργητική ασφάλεια

(οπτικό σύστημα οπίσθιας όρασης που βοηθάει στην πρόληψη ατυχημάτων λόγο της μεγαλύτερης επίγνωσης των κυκλοφορικών συνθηκών)

να είναι σήμερα προσιτό στο ευρύ κοινό, για να σώσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε περίπτωση ατυχήματος(παθητική ασφάλεια),  αλλά και να τους προστατέψειαπό άπο αναίτιους τραυματισμούς(ενεργητική ασφάλεια)  .
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ρίχνοντας μια ματιά στις ενότητες της σελίδας μας. Αν παρόλα αυτά έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το Reevu RVMSX1 έρχεται με διάφανη μπροστά ζελατίνα και πίσω ζελατίνα χρωμίου.

Μπορείτε αν θέλετε να παραγγείλετε εξτρά ζελατίνες στα χρώματα της επιλογής σας. Τις εξτρά ζελατίνες θα τις παραλάβετε ως ανταλλακτικό.Τιμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: