SESΑ Boutique Hotel

 Σε απόσταση αναπνοής από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, το πολυτελέςSESA Βoutique Hotel συνδυάζει τη διακριτική πολυτέλεια με την υψηλή αισθητική και τις πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αυτούς που δεν συμβιβάζονται με το συνηθισμένο!
Η τοποθεσία του, στο Κανάλι Πρέβεζας, δίπλα στην ομώνυμη φημισμένη παραλία, προσφέρει μεταξύ άλλων εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα σημαντικότερα αξιοθέατα και παραλίες της ευρύτερης περιοχής.
Εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης (Sea - Earth - Sand - Air) καιεναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και την αρχιτεκτονική παράδοση της περιοχής, διαθέτει καινούργιες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο φιλικό προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες που υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη!

10 θεματικά διακοσμημένα και πολυτελή δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και με υπέροχη θέα στο καταγάλανο Ιόνιο, σας προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλονγια να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε ονειρεμένες διακοπές σε έναν παραδεισένιο προορισμό!
To SESA Βoutique Hotel αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε ταπανέμορφα Σύβοτα, την κοντινή Λευκάδα και τη σπάνια ομορφιά των νησιών του Ιονίου και της Ηπείρου!

Μαγευτικές διακοπές στην Πρέβεζα

Μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδαςη Ήπειρος αποζημιώνειτους επισκέπτες της με μοναδικά στιγμιότυπα σπάνιας ομορφιάς! Το τοπίοεναλλάσσεται αρμονικά αποκαλύπτοντας πανέμορφες λίμνες, καταπράσινα φαράγγια και εντυπωσιακές παραλίες στο Ιόνιο Πέλαγος.
Στο κέντρο της Ηπείρου βρίσκεται και η πόλη της Πρέβεζας, ο ιδανικός προορισμός για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε αυτή την πανέμορφη, παρθένα πλευρά της Ελλάδας.
Πρέβεζα,
Κανάλι
τηλ. κρατήσεων: 210 3602294



Προβολή SESA Βoutique Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸