Vrahos Boutique Hotel στον Καραβοστάση;Φολέγανδρος

 Ένα από τα μαργαριτάρια των Κυκλάδων, από τα πιο μικρά και τα πιο όμορφα, η μαγευτική Φολέγανδρος, γοητεύει όσους την επισκέπτονται, με τη φυσική της ομορφιά, την απλότητά της, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, τα έθιμά της, την αγνότητα και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Η παραδοσιακή, άριστα διατηρούμενη αρχιτεκτονική της εξακολουθεί να σέβεται την ιστορία και την τέχνη που αναπτύχθηκε στις Κυκλάδες. Η εντυπωσιακή θέα από το ξενοδοχείο μαγεύει τον επισκέπτη ξεδιπλώνοντας μπροστά του ολόκληρο τον όρμο του Καραβοστάση και το καταγάλανο Αιγαίο με τα διάσπαρτα νησιά του σε απόσταση αναπνοής.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αμφιθεατρική θέση του ξενοδοχείου, στην άκρη της παραλίας, δημιουργούν την αίσθηση ότι παρόλο που βρίσκεσαι δίπλα στην ακρογιαλιά και μπορείς να παρακολουθείς τα δρώμενα στο γραφικό λιμανάκι, ταυτόχρονα νομίζεις πως πετάς ψηλά στον ουρανό και τα βλέπεις όλα από εκεί που μόνο τα πουλιά και το ψιθύρισμα του ανέμου ακούγεται. Γαλήνη, ηρεμία, ησυχία. Οι απόλυτες διακοπές…
 
 Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός βραχώδους λόφου που ξεκινά από την παραλία, το ξενοδοχείο Vrahos είναι το σήμα κατατεθέν του Καραβοστάση στη Φολέγανδρο. Πιστό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, συνδυάζει αρμονικά το εκτυφλωτικό λευκό των Κυκλάδων με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, καθώς και την πέτρα που προβάλλει διακριτικά εδώ κι εκεί μέσα από τη γη. Πλημμυρισμένο στις βουκαμβίλιες, τους φοίνικες και τα αγριολούλουδα, αγναντεύει αγέρωχο το Αιγαίο και το βλέμμα του φθάνει έως τη Σίκινο και τη Σαντορίνη, ενώ η είσοδός του δροσίζεται από τα κρυστάλλινα νερά του μικρού όρμου που βρίσκεται μπροστά.
Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1999 και ανακαινίστηκε το 2010. Αποτελείται από 29 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα με εξαιρετική διακόσμηση και μοναδική θέα. Χτιστά κρεβάτια, ρομαντικές κουνουπιέρες και χειροποίητα έργα τέχνης είναι μερικά από τα στοιχεία που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας.
 Στη μεγάλη κεντρική βεράντα του bar μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας. Η μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ντόπιων προϊόντων, σερβιρισμένων με τη μορφή μπουφέ πάνω σε παλιά έπιπλα αντίκες, θα σας ανοίξει σίγουρα την όρεξη. Το βράδυ στον ίδιο χώρο η ρομαντική διάθεση κυριαρχεί, απολαμβάνοντας ένα ποτό υπό το φως των κεριών, ακούγοντας κλασική μουσική και θαυμάζοντας την υπέροχη θέα, εκτός αν προτιμήσετε τον prive χαρακτήρα που προσφέρει η βεράντα σας.
Η χαλάρωση και η αναζωογόνηση που προσφέρει το Jaccuzi σε συνδυασμό με την απαράμιλλη θέα και την αίσθηση ότι η θάλασσα είναι η φυσική προέκταση του υγρού στοιχείου που βρίσκεστε, αποτελεί αδιαμφισβήτητα το must της διαμονής σας.
 Μοναδική αισθητική στη διακόσμηση, πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο...Μεγάλη δροσερή, ιδιωτική στεγασμένη βεράντα 7τ.μ. με απόλυτη θέα στον όρμο Καραβοστάσι και στα γύρω νησιά που ξεπροβάλλουν μέσα από το πέλαγος.
Τα δωμάτια είναι ιδανικά για 2 άτομα και προσφέρουν: Λινά-εξοπλισμός Cocomat, Ψυγείο-mini bar, Αυτόνομο κλιματισμό, Καθημερινό καθαρισμό, Απ' ευθείας τηλεφωνική γραμμή, Πολυτελή προϊόντα μπάνιου, Υπηρεσία fax-internet (κατόπιν συνεννόησης), Υπηρεσία αφύπνισης, Room service, Σεσουάρ, τηλεόραση Plasma με δορυφορικά κανάλια, CD player, Χρηματοκιβώτιο, Δωρεάν χρήση του εξωτερικού jaccuzi.



Η Φολέγανδρος απέχει 104 ν.μ. από τον Πειραιά. Τους καλοκαιρινούς μήνες συνδέεται με το κεντρικό λιμάνι της Αθήνας σχεδόν καθημερινά. Συγκεκριμένα η γραμμή των Ανατολικών Κυκλάδων συνδέει τη Φολέγανδρο με τον Πειραιά, την Πάρο, τη Νάξο, την Ίο, τη Σίκινο, τη Σαντορίνη και την Ανάφη. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 11 ώρες. Μέσω της γραμμής των Δυτικών Κυκλάδων η Φολέγανδρος συνδέεται με τον Πειραιά, την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο, την Κίμωλο και τη Μήλο. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 9 ώρες. 
Επίσης, με τοπικά δρομολόγια συνδέεται με τα νησιά Σύρο, Πάρο, Νάξο και τις Δυτικές Κυκλάδες. 
Για περισσότερες πληροφορίες: 
Λιμεναρχείο Πειραιά: 210 4226000-4 
Λιμεναρχείο Φολεγάνδρου: 22860-41530

Δείτε το hotel-vrahos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸