Η αστυνομία του Dubai, μετά από μια εντυπωσιακή «συλλογή» supercars, αγόρασε και το ηλεκτροκίνητο Renault Twizy

Δεν έχει τέλος ο στόλος περιπολικών, τα οποία «συλλέγει» μανιωδώς η αστυνομία του Dubai, με τη μια έκπληξη να διαδέχεται την άλλη. Ύστερα από τα γρήγορα supercars, αγόρασε τώρα και το ηλεκτροκίνητο Renault Twizy.Η αστυνομία του Dubai βάλθηκε να μας καταπλήξει, με τις απρόσμενες, όσο και αλλόκοτες αγορές αυτοκινήτων, προκειμένου να εμπλουτίσει το στόλο των οχημάτων της.
Έτσι λοιπόν μετά από τα ιταλικά μοντέλα, που είχαμε παρουσιάσει με τις
Ferrari FF, Lamborghini Aventador, Bugatti Veryon τώρα ήρθε να προστεθεί και το ηλεκτροκίνητο γαλλικό Renault Twizy, στο στόλο της.

Το Renault Twizy τροφοδοτείται από μια μικρή μπαταρία, η οποία παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια στον ηλεκτροκινητήρα των 20 ίππων και 57 Nm ροπής. Μπορεί να ταξιδέψει μέχρι 97 χλμ. χωρίς επαναφόρτιση, ενώ μόλις η μπαταρία αποφορτιστεί μπορεί να ξαναφορτίσει μέσα σε τρεις ώρες από μια απλή οικιακή πρίζα 220V. Μάλιστα η Renault υποστηρίζει ότι το Twizy μπορεί να φτάσει την τελική ταχύτητα των 75 χλμ/ώρα.

Όπως ήδη έχουμε πληροφορηθεί (από τα μέσα δικτύωσης, όπου επίσημα κάνει ανακοινώσεις) η αστυνομία του Dubai έχει στην κατοχή της, χωρίς αμφιβολία, μια εντυπωσιακή «συλλογή» από υπεραυτοκίνητα όλου του πλανήτη, με μια λίστα που ξεκινά από τις παραπάνω «ιταλίδες» και συνεχίζει με: Aston Martin One-77, Mercedes-Benz SLS, άλλα και Chevrolet Camaro, BMW M6 Gran Coupe, Bentley Continental και Ford Mustang.

Φαίνεται λοιπόν ότι η αστυνομία του Dubai, μετά τις «ιλιγγιώδεις» καταδιώξεις με τα συγκεκριμένα supercars, χρειάζεται και στιγμές χαλάρωσης (σε ρυθμούς… Γκολφ), με το ηλεκτροκίνητο Twizy ή απλώς διαθέτει αστείρευτα αποθέματα… χρημάτων και χιούμορ.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸