EVIA Hotel & Suites στο Μαρμάρι Ευβοίας

Στο Μαρμάρι (Μαρμάριον) Ευβοίας, σ΄ έναν τόπο ευλογημένο από τη φύση, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, κάθε εποχή του χρόνου έχει τη δική τηςμαγεία.
Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που θα σας φέρουν στην Νότιο Εύβοια, όποια εποχή και αν την επισκεφθείτε, θα σας μαγέψει: την περιοχή  θα βρείτε φιλόξενους ανθρώπους, καλό φαγητό και ποτό, μαγευτικές παραλίες, αν διψάτε για δράση, τα θαλάσσια σπορ σέρφινγκ, ιστιοπλοΐα ή οι καταδύσεις καθώς επίσης και οι ποικίλες πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές θα σας ενθουσιάσουν! Η περιοχή είναι προστατευόμενη από το οικολογικό πρόγραμμαNatura 2000 ενώ η παραλία Μεγάλη Άμμος έχει βραβευθεί με τη "Γαλάζια σημαία".

Το ξενοδοχείο αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της τοποθεσίας και την εξαιρετική του θέα. Η εξαιρετικά καλαίσθητη και φιλόξενη διαμόρφωση των χώρων σε συνδυασμό με το πρόθυμο και ποιοτικό service αγκαλιάζουν τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή! Και για όσους δεν εγκαταλείπουν τα σπορ ούτε στις διακοπές τους υπάρχουν πολλές μορφές άθλησης. Όσο για τους λιλιπούτειους επισκέπτες, θα βρούν το δικό τους παράδεισο στην παιδική πισίνα.

Αποδράστε σ΄ έναν Κόσμο
Άθικτο και Αυθεντικό!

 Και αν θέλετε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας και να αναζωογονηθείτε με την φύση, τότε με αφετηρία το ξενοδοχείο μας μπορείτε να κάνετε μικρές εξορμήσεις στη γύρω περιοχή με πεζοπορικές ή ποδηλατικές διαδρομές π.χ. διασχίζοντας το φαράγγι του Δημοσάρη ή θαυμάζοντας τα Δρακόσπιτα στην κορυφή τηςΌχη ή πίνοντας πεντακάθαρο κρύο νερό από τις πηγές της περιοχής... και για τους πιο απαιτητικούς να κάνοντας αναρρίχηση στο Αρχαίο Λατομείο και στοΚοκκινόκαστρο της Καρύστου και εάν είσαστε λάτρεις του "υγρού στοιχείου" να κάνετε καταδύσεις με την καθοδήγηση του πιστοποιημένου καταδυτικού Κέντρου στην Κάρυστο DIKELAS DIVE CENTER ή ακόμη να "σερφάρετε" με το μελτεμάκι στους κολπίσκους των Πεταλιών.
 

EVIA Hotel & Suites

Μαρμάρι
Εύβοια
τηλ.: 22240 31414
τηλ.: 22240 32111



Προβολή EVIA Hotel & Suites σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸