Cocktail blog

Επαναστατική τεχνική facelift SmartLifting™;Οµορφιά από το µέλλον

Η νέα επαναστατική τεχνική facelift SmartLifting™ είναι το ανώδυνο και αναίμακτο facelift με τις λιγότερες πιθανές επιπλοκές από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, ηλικίας άνω των 50 ετών, που θέλουν να δείχνουν νεότεροι και επιθυμούν τη λύση ενός ελάχιστα επεμβατικού facelift, ώστε να μην υποστούν την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου και να επιστρέψουν νωρίτερα στις καθημερινές ασχολίες τους. Ο δρ Δήμος Ψηφίδης ταξίδεψε στην Αμερική και εκπαιδεύτηκε από τον Dr Gentile, τον πρώτο που εισήγαγε τη νέα αυτή μέθοδο -η οποία ανακοινώθηκε στο Συνέδριο της American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, στο Σικάγο, στα τέλη του 2008. «Πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα τεχνική facelift με τη χρήση του επαναστατικούLaser Smartlipo, το οποίο επιτυγχάνει συγχρόνως σημαντική ανάπλαση -αναζωογόνηση του
δέρματος του προσώπου και του λαιμού, λόγω της ενεργοποίησης της γένεσης κολλαγόνου που προκαλεί το Laser. Το αποτέλεσμα είναι ότι μειώνεται στο μισό ο χρόνος αποθεραπείας για τον ασθενή, συγκριτικά με τις άλλες μεθόδους, δεν αφήνει σοβαρές μελανιές και ουλές μετεγχειρητικά, ενώ βελτιώνει αισθητά και την υφή του δέρματος. Έτσι, έχουμε ένα facelift με πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται και σε νεότερες ηλικίες –μεταξύ 40 και 50 ετών- σε συνδυασμό με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο UltraMiniLift™ με εξίσου πολύ καλό, φυσικό αποτέλεσμα. Στις μεγαλύτερες ηλικίες, οι πλαστικοί χειρουργοί προσώπου τη συνδυάζουμε με πιο προχωρημένες μεθόδους facelift, όπως η ρυτιδεκτομή, το ενδοσκοπικό facelift και η πλαστική του λαιμού (necklift)».
Smartlipo: Η επαναστατική, εναλλακτική θεραπεία της λιποαναρρόφησης

Ο χειρουργός δρ Ψηφίδης ήταν ο πρώτος Έλληνας ιατρός που εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο στην τεχνική Smartlipo Laser Λιπόλυση, στις αρχές του 2007. Είναι από τους λίγους ιατρούς στην Ελλάδα που εφαρμόζει το Laser Smartlipo, τόσο στη βλεφαροπλαστική (μέθοδος SmartEyes) όσο και στη μόνιμη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας και την εξάλειψη του διπλοσάγονου, εκτός από την κλασική εφαρμογή της μεθόδου ως εναλλακτικής θεραπείας της λιποαναρρόφησης και της εξάλειψης της κυτταρίτιδας. Η Smartlipo Laser Λιπόλυση είναι μια νέα, ασφαλής, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που αντιστέκεται στην άσκηση και στη δίαιτα και έχει μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα. Εγκεκριμένη από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων FDA των Η.Π.Α., εφαρμόζεται με επιτυχία από το 2006. H Smartlipo Laser Λιπόλυση στηρίζεται στην άμεση εφαρμογή του Laser στο υποδόριο λίπος των περιοχών με τοπικό πάχος ή με κυτταρίτιδα και γίνεται με τοπική αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ αμέσως μετά τη θεραπεία οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές ασχολίες τους.
Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής, απαιτεί μόλις μία συνεδρία για κάθε περιοχή μισού λίτρου λίπους και έχει μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα. Για τη σύντομη αποθεραπεία και τη γρήγορη αποβολή του υγροποιημένου λίπους, στο Smart Lipo Solutions εφαρμόζονται -μετά τo Smartlipo- πρωτόκολλα θεραπειών λεμφικού μασάζ. Η μέθοδος δε συνιστάται σε ανθρώπους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, αυτοάνοσα νοσήματα, ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια ή δυσλειτουργία, αλλεργία στη λιδοκαΐνη (τοπικό αναισθητικό), καρδιακά προβλήματα ή σε γυναίκες που κυοφορούν.

Info: Smart Lipo Solutions Medispa, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 69, 
Θεσ/ νίκη, τηλ. 2312 203022, e-mail: info@smartlipo.gr, 
Web: www.smartliposolutions.gr, www.smartlipo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: