Cocktail blog

Leonanti Hotel στο Σχοινιά

Η κύρια δύναμη του ξενοδοχείου έγκειται στην ικανότητά του να επιτύχει τηνικανοποίηση του πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσφορά ενός μοναδικού συνδυασμού άνεσης και ευκολίας που αξίζει στον κάθε ταξιδιώτη.
Βρίσκεται στην περιοχή του Μαραθώνα (Σχοινιά) και συνδυάζει όλες τις ανέσεις ενός παραθεριστικού κέντρου με όλα τα πλεονεκτήματα ενός οικογενειακού ξενοδοχείου. Το Leonanti Hotel προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ένα ευχάριστο καλοκαίρι.
Τοποθετημένο μόνο 30 λεπτά από την Αθήνα προσφέρει μια παραλία που πολλά ελληνικά νησιά θα ζήλευαν.

Το Leonanti φημίζεται για την πληθώρα των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, την άνετη διαμονή, την εξαιρετική τοπική και διεθνή κουζίνα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με δύο πισίνες και beach bars, ευρύχωρες βεράντες και κήπους, καθημερινές δραστηριότητες και νυχτερινή διασκέδαση.
Σημαντικότερα, το περιβάλλον είναι φιλικό, με αποτελεσματική εξυπηρέτησησε όλη τη διαμονή του κάθε επισκέπτη. Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή τους για συνεχή βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών και τη διατήρηση, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα του ξενοδοχείου, το Leonanti έχει κερδίσει την αναγνώριση από τα πολυάριθμα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Η φιλοσοφία και το πάθος της διοίκησης και του προσωπικού για τη διασφάλισησταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, είναι κινητήρια δύναμη για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα της ποιότητας στο μέλλον. Ανυπομονούν να σας καλωσορίσουν στο Leonanti Hotel.
 


Leonanti Hotel

Ποσειδώνος 200,
Σχοινιάς Μαραθώνα
τηλ.: 22940 56910


Προβολή Leonanti Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: