Cocktail blog

Plaza Beach Hotel;Νάξο

Ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο Plaza beach εκτείνεται μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, η λεγόμενη παραλία της Πλάκας η οποίααπαριθμεί αρκετά χιλιόμετρα μάκρος! Έχει λεπτή άμμο, λόφους και δεντράκια (αλμυρίκια) που προσφέρουν φυσική σκιά...
Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ξαπλώστρες μπροστά στο ξενοδοχείο και να πάρουν ομπρέλα από τη ρεσεψιόν χωρίς χρέωση! Φυσικά μπορείτε να νοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες σε αρκετά σημεία κατά μήκος της παραλίας.
Η θάλασσα είναι συνήθως ήρεμη και βαθαίνει σταδιακά, γι 'αυτό είναι κατάλληλη και για τα παιδιά. Υπάρχουν πολλοί βράχοι βαθύτερα στη θάλασσα, κάνοντάς την ιδανικό περιβάλλον για μικρές εξερευνήσεις με μάσκα.

Από την άλλη, το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Έτσι, σας προσκαλεί να απολαύσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία στο πιο όμορφο νησί των Κυκλάδων!
Και να θυμάστε, το Plaza Beach Hotel μπορεί να σας προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης σε μία από τις καλύτερες τοποθεσίες του νησιού, που σίγουρα θα κάνει τις διακοπές να σας μείνουν... αξέχαστες!
 

Plaza Beach Hotel

Πλάκα Αγίου Αρσενίου,
Νάξος
τηλ.: 22850 29400 -9



Προβολή Plaza Beach Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: