Αντικουνουπικές Κουρτίνες Snap Screen

 Προετοιμασία του πλαισίου της πόρτας
Πρώτα θα πρέπει να καθοριστεί η πλευρά της πόρτας όπου θα τοποθετηθεί η Snap Screen. 
Αν η πόρτα σας ανοίγει προς τα μέσα, η Snap Screen θα πρέπει να είναι τοποθετημένη εξωτερικά από το πλαίσιο της πόρτας σας. Αν η πόρτα σας ανοίγει προς τα έξω, η Snap Screen θα πρέπει να είναι τοποθετημένη εσωτερικά από το πλαίσιο της πόρτας σας. 
Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο της πόρτας σας είναι καθαρό, στεγνό και απαλλαγμένο από τυχόν υπολείμματα σκόνης. 

Σημειώστε το κέντρο στο επάνω μέρος του πλαισίου της πόρτας σας.

Συμβουλή: Μετρήστε το πλήρες πλάτος στο επάνω μέρος της πόρτα σας για να βρείτε το κέντρο και σημαδέψτε το με ένα κομμάτι ταινίας για να μην το χάσετε.
 Προετοιμασία τοποθέτησης της Snap Screen 
Τοποθετήστε τα δύο κομμάτια της Snap Screen των θυρών σε παράλληλη θέση στο πάτωμα, με την παχιά πλευρά των μαγνητών να βρίσκεται προς τα πάνω. Αυτή η πλευρά θα τοποθετηθεί στο πλαίσιο της πόρτας σας.

Σημαντικό είναι όταν βρίσκεται η Snap Screen στο πάτωμα, το αριστερό κομμάτι των θυρών πρέπει να τοποθετηθεί στη δεξιά πλευρά της πόρτας και το δεξί κομμάτι των θυρών πρέπει να τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά της πόρτας. 

Αφήστε τους μαγνήτες να κολλήσουν μεταξύ τους. 

Προσδιορίστε το κέντρο της Snap Screen. To επάνω μέρος της Snap Screen μπορεί να προσδιοριστεί από περίπου 18 εκ. μεταξύ του κέντρου του πλαισίου και του πρώτου μαγνήτη. Το κάτω μέρος της Snap Screen μπορεί να προσδιοριστεί από το διακοσμητικό σχέδιο που υπάρχει. 

Μία μοναδική ευκαιρία να κρατήσετε τα έντομα έξω από το σπίτι σας καθώς προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις πόρτες και είναι φτιαγμένη έτσι ώστε με το που περνάτε να κλείνει πάλι πίσω σας στην στιγμή.  Ιδανική για το σπίτι και απαραίτητη για το εξοχικό, το τροχόσπιτο, το κάμπινγκ, την σκηνή κλπ.

  • Kρατήστε τα έντομα έξω από το σπίτι σας
  • Τοποθετήστε γρήγορα και εύκολα την κουρτίνα-σήτα Snap Screen στα παράθυρά σας και κρατήστε τα ενοχλητικά έντομα έξω από το σπίτι σας
  • Προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις πόρτες και είναι φτιαγμένη έτσι ώστε με το που περνάτε να κλείνει πάλι πίσω σας στην στιγμή
  • Το μυστικό της κρύβεται στους 18 ισχυρούς μαγνήτες
  • Ανοίγουν σαν αεράκι και κλείνουν αυτόματα
  • Ιδανική για το σπίτι και απαραίτητη για το εξοχικό, το τροχόσπιτο, το κάμπινγκ, την σκηνή κλπ
  • Δείτε το www.telemarketing.gr
  • Λευκή ή Μαύρη Αντικουνουπική Κουρτίνα Snap Screen
  • 2 Μαύρες Αντικουνουπικές Κουρτίνες Snap Screen

  • Telemarketing Stores

    info@telemarketing.gr
    Website / Facebook
    Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸