Aegean Sun Hotel;Λέσβος

Το Πλωμάρι συνδυάζει την ηρεμία των διακοπών και τη ζωντάνια της αναψυχής. Η φιλοξενία στη νησιώτικη αυτή γωνιά της Ελλάδας, αποτελεί δεδομένο της καθημερινής ζωής των κατοίκων του. Εδώ θα βρείτε υπέροχες παραλίες, παραλιακές ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία με παραδοσιακά γλυκά και κέντρα διασκέδασης με σύγχρονη και ζωντανή νησιώτική μουσική. Εδώ όμως θα βρείτε και πολλές ποτοποιίες με μεγάλη παράδοση στην παραγωγή ούζου. Ούτως ή άλλως στο Πλωμάρι βρισκόμαστε κι εδώ το ούζο είναι τρόπος ζωής.

 To ξενοδοχείο Aegean Sun Hotel βρίσκεται στον Άγιο Ισίδωρο, 500 μέτρα από την οργανωμένη παραλία στη νότια Λέσβο και απέχει 41χλμ από την Μυτιλήνη και 2χλμ από το Πλωμάρι, την μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή. Ο Άγιος Ισίδωρος έχει μία από τις μεγαλύτερες και καθαρότερες παραλίες στο νησί. Η διακριτική πολυτέλεια συναντά τη συνέπεια και την άνεση στους ισόγειους χώρους του ξενοδοχείου. Οι χώροι συνδυάζουν μοντέρνες τάσεις αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και τεχνολογίας με πολυτέλεια και χαλάρωση. Τόσο κατά την άφιξη αλλά και την αναχώρηση σας, θα εξυπηρετηθείτε άμεσα όλο το 24ωρο από το προσωπικό της υποδοχής. Όλοι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου είναι αφοσιωμένοι στην εκπλήρωση των αναγκών σας και στο να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.
Υπάρχουν δύο πισίνες, όπου στη μία μπορείτε να απολαύσετε το υδρομασάζ και στη δεύτερη μεγαλύτερων διαστάσεων να χαλαρώσετε στους καταρράκτες καθώς τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν στην παιδική πισίνα. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς χρέωση για όσους διαθέτουν το δικό τους laptop ή smartphone.
 Το ξενοδοχείο διαθέτει 83 πλήρως κλιματιζόμενα δωμάτια σε παραδοσιακά χτισμένα σπίτια με πανοραμική θέα του Αιγαίου ή θέα κήπο. Τα δωμάτια, κομψά επιπλωμένα με ανατομικά κρεβάτια, είτε με δύο μονά ή διπλό κρεβάτι είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, τηλέφωνο, πιστολάκι μαλλιών και μικρό ψυγείο.

Εστιατόριο
Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχη Ελληνική κουζίνα, με σπιτικές γεύσεις όλα της ημέρας και με φρέσκα υλικά, κρεατικά από τοπικούς παραγωγούς και φρέσκα ψάρια (κατά παραγγελία). Στην καφετέρια του ξενοδοχείου (Poolbar) μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία ποτών, καφέ, φρέσκων χυμών, ροφημάτων, αναψυκτικών και υπέροχων κοκτέιλ.
 Πώς θα φτάσετε:
Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Μυτιλήνης. Το νησί συνδέεται και με τη Θεσσαλονίκη, τη Λήμνο, την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.
Για περισσότερες πληροφορίες:
  • Λιμεναρχείο Πειραιά: 210 4511311
  • Λιμεναρχείο Μυτιλήνης: 22540 28647

Δείτε το www.aegeansun.gr

  • Low Season: 26/08-30/09/2013
  • High Season: 20/07-25/08/2013
Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στο: 22520 31830 ή μέσω email στο:info@aegeansun.gr

Aegean Sun Hotel

Aegean Sun Hotel
Αγιος Ισίδωρος Πλωμάρι
81200 Λέσβος
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸