Cocktail blog

Avra Hotel στην όμορφη πόλη των Μεθάνων

Στην όμορφη πόλη των Μεθάνων λειτουργεί το Ξενοδοχείο AVRA πλήρωςανακαινισμένο και επιπλωμένο. Η πολυτέλεια αναδεικνύεται σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και σε συνδυασμό με την αισθητική δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα (30 μ. από την ακτή) και είναι 2 ώρες από την Αθήνα είτε οδικώς είτε με πλοίο και είναι πάντα έτοιμο να σας φιλοξενήσει.
Το ξενοδοχείο είναι 3* και είναι πάντα έτοιμο να σας φιλοξενήσει όλες τις εποχές του χρόνου. Διαθέτει 51 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και ένα πουλμανάκι για τυχόν εκδρομές ή μετακινήσεις.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δικό τους μπάνιο και τηλέφωνο, τηλεόραση, ψυγείο και αυτόνομο κλιματισμό και θέρμανση και έχουν μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με μαγευτική θέα είτε στο Σαρωνικό Κόλπο είτε στα γύρω βουνά.
Επίσης διαθέτει άνετο σαλόνι και μπαρ, καφετέρια, εστιατόριο self service, καθώς και μια ευρύχωρη τραπεζαρία δύο επιπέδων, χωρητικότητας 200 ατόμων. Το προσωπικό και η διοίκηση του ξενοδοχείου εγγυώνται στον επισκέπτη την πιο ευχάριστη και άνετη διαμονή.
Το ξενοδοχείο Αύρα είναι ένα στολίδι για τα Μέθανα. Βρίσκεται στην παραλία των Μεθάνων. Οι ανέσεις που προσφέρει είναι πολλές και σίγουρα ξεχωριστές. Τα μπαλκόνια των δωματίων έχουν θέα στη θάλασσα. Οι κοινόχρηστοι χώροι και το bar είναι άψογα διακοσμημένα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα πολύ ωραίο και πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο.
Στο ξενοδοχείο θα έχετε μία υπέροχη διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.
 

Avra Hotel
Ακτή Σαρωνικού 24,
Μέθανα
τηλ.: 22980 92550
 


Προβολή Avra Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: