Cocktail blog

Ατομικοί ψεκαστήρες μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς

MISTYMATE ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ CLASSIC 16

Το Classic 16 με την χωρητικότητα των 480ml είναι το πιο δημοφιλές ατομικό προιόν τηςMistyMate, καθώς ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό όταν είναι γεμάτο και συγχρόνως προσφέρειμεγάλη αυτονομία (κατά μέσο όρο 2 ½ με 3 ώρες, όταν χρησιμοποιείται κατά διαστήματα). Με σπιράλ σωλήνα πολυαιθυλενίου. Δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού λειτουργεί με την την πίεση του αέρα που εσείς δημιουργείτε.
Γεμίζεις τη φιάλη με νερό, πιέζεις την αντλία κι έχεις μία πηγή δροσιάς, όπου και να πας. Με το πάτημα ενός κουμπιού παράγεται ένα συνεχές και εξαιρετικά λεπτό νέφος μικροσταγονιδίων που δημιουργεί μια άμεση αίσθηση δροσιάς γύρω σου. Με βαλβίδα on / off. 


Διαθέτει κλίπ στην άκρη του σωλήνα και ενσωματωμένο λουράκι που μπορεί να φορεθεί γύρω από τη μέση σας ή πάνω από τον ώμο σας για να έχετε πάντα τα χέρια σας ελεύθερα Σε βολική θήκη μεταφοράς. Ταιριάζει στις περισσότερες ποτηροθήκες, όπως σε ποδήλατα, διαδρόμους, σκάφη κ.α. Ιδανικό για όσους αθλούνται ή εργάζονται κάτω από θερμές συνθήκες και χρειάζονται μια πηγή δροσιάς για να ανταπεξέλθουν στην αφόρητη ζέστη.
Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα πολυκαρβονικό και άλλα υψηλής ποιότητας υλικά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Χωρητικότητα: 480 ml
  • Ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό όταν είναι γεμάτο
Οι ατομικοί ψεκαστήρες δημιουργούν μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς, χάρη στο λεπτό νέφος μικροσταγονιδίων που παράγουν. Είναι εξαιρετικά χρήσιμοι σε συνθήκες αφόρητης ζέστης στον ήλιο και την άμμο. Δεν χρειάζονται μπαταρίες αφού λειτουργούν με πίεση αέρα που δημιουργείται από την ενσωματωμένη αντλία χειρός. Κυκλοφορούν σε διάφορες χωρητικότητεςνερού.
Φροντίδα και καθαρισμός
Χρησιμοποιείστε μόνο καθαρό νερό, χωρίς άλατα, γιατί διαφορετικά μπορεί να φράξουν τα ακροφύσια της συσκευής. Σε περίπτωση που φράξει κάποιο ακροφύσιο προσπαθήστε να το καθαρίσετε με έντονο πλύσιμο.
Αποθηκεύστε το ψεκαστήρα μετά τη χρήση πάντα άδειο.
Ποτέ μην τον αφήνετε υπό πίεση μέσα στο αυτοκίνητο και σε άμεση έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες.
http://www.getitnow.gr/prod/camping/aksesoyar-camping/mistymate-psekastiras-classic-16/prod2370194pp/

Δεν υπάρχουν σχόλια: