Το ταξίδι μέσα από τα υπέροχα νησιά των Κυκλάδων

 Όλοι στο κατάστρωμα για τις Κυκλάδες
Το ταξίδι μέσα από τα υπέροχα νησιά των Κυκλάδων φωτίζεται από τα μπλε και άσπρα χρώματα του Αιγαίου.Σύμφωνα με τον αρχαίο μύθο, είναι ο Ποσειδώνας, θεός της θάλασσας, ο οποίος δημιούργησε το νησιωτικό σύμπλεγμα που είναι τώρα ένα από τα πιο διάσημα σε όλο τον κόσμο.
Τα νησιά των Κυκλάδων γοητεία και αμφισβητούν όλους τους λάτρεις της θάλασσας. Είναι μέσα σε κρυστάλλινα νερά τους, ότι οι αισθήσεις ξύπνιοι για να επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να συλλάβει την ουσία της μεγαλείο των νησιών ». Ένα εκπληκτικό ταξίδι αρχίζει powered by "Μελτέμι", οι ισχυροί άνεμοι Κυκλάδων.

Ώρα να ζυγίζουν άγκυρες
Είτε έχετε ένα ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, οι επιλογές για την προσωπική all-δική σας ανακάλυψη είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που δεν έχουν στην κατοχή ενός ιδιωτικού σκάφους, χάρη στους οργανισμούς ενοικίαση σκαφών αναψυχής . Γνωστός για τους εμπειρία και τον επαγγελματισμό , οι οργανισμοί αυτοί θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες επιλογές που εξυπηρετούν κάθε τσέπη και τη γεύση.
Επί του σκάφους
Προσέξτε όλες τις διατυπώσεις, φέρει στις προμήθειες και είστε έτοιμοι ...!
Πρώτη στάση, Άνδρος , ένα πανέμορφο νησί, του οποίου απόκρημνη ακτογραμμή πένθους περιστέρια και Martins σας καλωσορίσω. Τήνο με τους ιερή αύρα και το μοναδικό τοπίο θα σας μαγέψει. Όλες οι πυξίδες σας οδηγήσει στη συνέχεια στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου , διάσημη για τη νυχτερινή ζωή και τα ανεμόμυλους που στέκονται αυτοπεποίθηση που συνδέει το παρελθόν με το παρόν.
Ιστιοπλοΐα με ούριο άνεμο, πλησιάζετε Νάξο να δει το φως του Αιγαίου στηρίζεται σε αμμώδεις παραλίες, ενώ η ναυτική διαδρομή που οδηγεί τους ορμίσκους της Αμοργού , το ιδανικό νησί για ένα Big Blue εμπειρία.Περαιτέρω, σε πλήρη ταχύτητα για την Ανάφη , το νησί στο οποίο το εξαιρετικά υψηλό Mt Κάλαμος δίνει ένα περίεργο κωνικό σχήμα: απέραντη γαλήνη και η απόλυτη ομορφιά βγει μπροστά σας.
Το ταξίδι συνεχίζεται κοιτάζοντας τις σκιές του ηφαιστείου στα λευκά σπίτια ανεβαίνοντας τα απόκρημνα βράχιατης Σαντορίνης . Θα νεύμα λίγο πριν βουτήξει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος εκπληκτική. Ο ελλιμενισμός του σκάφους σε Ίος , χρυσές αμμουδιές και τα πανέμορφα λιμανάκια σας μαγέψει, όπως vibe του νησιού και κτύπος της καρδιάς σας να γίνει ένα.
Γλάροι και δελφίνια συνοδεύουν το δρόμο σας προς Σέριφο , Σίφνο και Μήλο . Βραχώδη τοπία, εντυπωσιακές παραλίες και απάνεμο φυσικά καταφύγια περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Κίμωλος ,Φολέγανδρος , Σίκινος , Κύθνος , Κέα , Γυάρο ? εκπληκτική ακτές, κλειστούς όρμους, αλλά πάνω απ 'όλα πολύτιμες εμπειρίες.
Docking στο "Aegean Νύμφη» , Σύρος , θα βρεθείτε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Παρασυρθεί από ζαφείρι ποτίζονται κόλπους της, να ανακαλύψουν τις ομορφιές της εσώτατο! Απλά αξέχαστο είναι το ηλιοβασίλεμα στο πιο γραφικό λιμάνι της Πάρου , τη Νάουσα. Απέναντι στην Πάρο βρίσκεται ένα μικρό αλλά πανέμορφο νησί εντελώς, Αντίπαρος .
Οι Κυκλάδες χορεύουν γύρω από το μη κατοικημένο νησί της Δήλου , ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα, το μυθικό τόπο γέννησης του φωτός.
Touring θα σας οδηγήσει σύντομα στις Μικρών Κυκλάδων , μια παλέτα τυρκουάζ διάστικτη με τα πολύτιμα νησιά Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα και τα Κουφονήσια.
Ειδικές συμβουλές:
- Το σεληνιακό τοπίο στο Σαρακίνικο της Μήλου 
-Το απάνεμο λιμανάκι του Φάρου στη Σίφνο 
, ιστιοσανίδα και θαλάσσιο σκι στην παραλία της Πούντας στην Πάρο 
-η τρελή νυχτερινή ζωή της Μυκόνου 
-Ο ασφαλέστερος αποβάθρα της Σύρου, Φοίνικας 
-Το "Leap Γριάς" ("Της Γριάς Το Πήδημα "στα ελληνικά) στην παραλία στην Άνδρο 
-Το μοναστήρι της «Παναγίας της Χοζοβιώτισσας" στην Αμοργό, ορατό μόνο από τη θάλασσα 
, το παραδοσιακό περιστεριώνες της Τήνου 
-Η χαλαρή ατμόσφαιρα της Αντιπάρου 
, τις χρυσές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά της Ίου 
-Τα μικρά γραφικά λιμάνια και τους όρμους προσβάσιμο μόνο με βάρκα στην Κίμωλο 
-Η "Χρυσοσπηλιά" (= χρυσή σπηλιά) στην Φολέγανδρο
Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Σύλλογος Ιδιοκτητών, www.hpyoa.gr
Hellenic Yacht Brokers Association, www.hyba.gr
Ελληνική Professional Ιδιοκτήτες Σκαφών Ενοικιάσεις Association http://sitesap.gr/en/ www.cyclades-tour.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸