Cocktail blog

Ισαραίϊκο Σπίτι:Αρκαδία

Το ιερό βουνό των Αρκάδων, το Λύκαιο όρος. Ένα γραφικό χωριό το Ίσαρι που πήρε το όνομά του από τον πρώτο κάτοικο του χωριού. Το σκηνικό που αγκαλιάζει τον ξενώνα «Ισαραίϊκο Σπίτι» είναι μια περιπλάνηση στη φύση και την ιστορία, που απέχει από την Αθήνα μόλις 210 χλμ., 45 χλμ. από την Τρίπολη και 42 χλμ από την Kαλαμάτα.
Με θέα που κλέβει την παράσταση, το Ίσαρι είναι από τις πλέον γραφικές περιοχές της Αρκαδίας. Με μια ματιά βλέπει κανείς όλο τον Μεσσηνιακό κάμπο, την πεδιάδα της Μεγαλουπόλεως και τις βουνοκορφές του Ταϋγέτου.
Ιδανικό για κοντινές εξορμήσεις, το «Ισαραίϊκο Σπίτι» προσφέρεται και ως αφετηρία για ένα από τα πιο μοναδικά αξιοθέατα στον πλανήτη: Την εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας, σε 9 χλμ. απόσταση, που ξεχωρίζει για τη μοναδική πέτρινη στέγη της πάνω στην οποία ευδοκιμούν 17 δέντρα ύψους 22 μέτρων!
Επισκεφθείτε ακόμα την αρχαία Λυκόσουρα, τα ερείπια του ναού της Δήμητρας, το Λύκαιο ιερό βουνό των Αρκάδων, το αρχαίο θέατρο της Mεγαλόπολης και τον ποταμό Λούσιο στην Καρύταινα, ιδανικό για rafting και kayak.
 Το «Ισαραίϊκο Σπίτι» είναι η πιο υπέροχη εκδοχή αυτού που ονομάζουμε Boutique Ξενοδοχείο. Στην κεντρική πλατεία του χωριού, δίπλα στην εκκλησία, αιχμαλωτίζει αμέσως τις αισθήσεις. Πλήρως ανακαινισμένο, σας περιμένει για αποδράσεις που θα θέλετε να ξαναζήσετε. Η αίθουσα πρωϊνού, το καθιστικό και ενα εκπληκτικό μικρό σινεμά μέσα στον ξενώνα θα ολοκληρώσουν την διασκέδαση σας κατά την παραμονή σας στο «Ισαραιϊκο Σπίτι».
 Χτισμένο με μεράκι και φυσικά υλικά, αυτό το κουκλίστικο boutique ξενοδοχείο σέβεται την τοπική αρχιτεκτονική και παράδοση υπηρετώντας την κομψότητα.
Τα δωμάτιά του, πλήρως ανακαινισμένα ξεχωρίζουν για:
  • Τη θαυμάσια θέα 
  • Την καλόγουστη διακόσμηση 
  • Τους άνετους χώρους 
  • Το φιλικό περιβάλλον 
  • Την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
Ακολουθώντας τη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, μετά την Μεγαλόπολη (παρακάμπτετε την πόλη) στο 8ο χλμ δεξιά, θα βρείτε ταμπέλα προς Ίσαρη (13 χλμ) - Αγία Θεοδώρα, Βάστα. Ακολουθώντας τον άνετο αυτό δρόμο και μετά τα χωριά Χωρέμη - Απιδίτσα, στη διασταύρωση συνεχίζετε ευθεία προς Ίσαρη-Αγία Θεοδώρα Βάστα.

Δείτε το www.isareikospiti.gr


Το Ισαραίϊκο Σπίτι

Το Ισαραίϊκο Σπίτι
Ίσαρι
22200 Αρκαδία
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: