Αρχοντικό Ιωαννίδη στο πανέμορφο Πήλιο

Καλώς ορίσατε στο Αρχοντικό Ιωαννίδη, «Μία από τις 25 καλύτερες βίλες στον κόσμο που προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου» σύμφωνα με τοδιεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Conde Nast Traveller!
Το Αρχοντικό Ιωαννίδη, ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόλογα νεοκλασικά του Πηλίου, βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Το ιστορικό αυτό νεοκλασικό κτίριο, που έκτισε το 1888 ο πλούσιος ντόπιος μεγαλέμπορος Ιωαννίδης, έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως “Έργο Τέχνης”. Η αναπαλαίωση του έγινε υποδειγματικά, με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια διατηρώντας τον χαρακτήρα του 19ου αιώνα κι έχει μετατραπεί σε ξενώνα υψηλών προδιαγραφών.

Οι κομψοί πολυτελείς εσωτερικοί του χώροι και η υπέροχη τοποθεσία του θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα απο τα δωμάτια με τις μοναδικές οροφογραφίες στο κεντρικό κτίριο και σε ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι στον κήπο. Και τα δύο συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις και την υψηλή αισθητική.
Το Αρχοντικό Ιωαννίδη διαθέτει στο εσωτερικό του μια ζεστή αίθουσα με τζάκιόπου σερβίρεται παραδοσιακό πρωινό φτιαγμένο από τοπικά προϊόντα κι ένα όμορφο καθιστικό στον 1ο όροφο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μια ήσυχη αυλή με πισίνακαι μεγάλη βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε τοπικά εδέσματα ατενίζοντας την υπέροχη θέα στο χωριό, τη φύση και το όμορφο γαλάζιο του Παγασητικού.
Αρχοντικό Ιωαννίδη
Άγιος Γεώργιος Νηλείας
Πήλιο
τηλ.: 24280 94071



Προβολή Αρχοντικό Ιωαννίδη σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸